Hjem   Om meg   Kontakt
Cocktail Hour Vol. 55 Guided Mindfulness Meditations | Marianne de Bourg
27493
post-template-default,single,single-post,postid-27493,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Cocktail Hour Vol. 55 Guided Mindfulness Meditations

Mindfullness er en måte å være tilstede på her og nå – et oppmerksomt nærvær for å redusere stress og få det bedre med seg selv. Mindfulness skal kunne fjerne stressfaktorer, forebygge depresjoner og mestre angst. 

I følge Forskning.no er effekten av å trene på mindfulness enestående og virker som antidepressiv medisin. Ikke så rart at det har dukket opp mindfulness-kurs over hele landet. Har du også vært på Mindfulness-kurs? Eller kanskje lest en bok om mindfulness?

Les mer: [BOKOMTALE: Mindfulness i hverdagen]

Da kan denne spillelisten være grei å ha. Spotify-spillelisten «Guided Mindfulness Meditation» inneholder 5 timer med guidet meditasjon. Den passer også for deg som ikke har prøvd mindfulness før. Det er bare å følge veiledningen du får.

(For deg som er øvet i mindfulness, og ønsker å meditere uten veiledning, kan du høre på den instrumentale spillelisten: Cocktail Hour Vol. 51 Mindfulness)

Cocktail Hour Vol. 55 - Guided Mindfulness Meditations

 

De første meditasjonene er guidet av norske Ivar Vehler, om du foretrekker å høre på norsk. De andre er på engelsk.

Spillelisten inneholder ulike meditasjoner; alt fra 5 til 35-minutter, sittende og liggende meditasjon, såkalt «Body Scan».

Du kan høre på spillelisten her:

Om du har Spotify, kan du høre på spillelisten der også:

Cocktail Hour Vol. 55 – Guided Mindfulness Meditation

Du kan også abonnere på spillelistene mine på Spotify. Navnet mitt der er marianneprinsessen

En annen god øvelse i bli “mindful” er å fargelegge. Du har sikkert hørt om den store fargeleggingstrenden? Kanskje prøvd selv også. Fargelegging blir jo nå brukt som en form for alternativ terapi for å hjelpe voksne lindre stress og angst.

Om du likte denne artikkelen, er jeg takknemlig for at du deler den med venner og liker den på Facebook og andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.