Hjem   Om meg   Kontakt
Indisk street food - for første gang i Norge | Marianne de Bourg
27211
post-template-default,single,single-post,postid-27211,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Indisk street food – for første gang i Norge

NYTT OM MAT!

– Indiske wraps (kati rolls) er populær streetfood i India. Wraps er en stor favoritt hjemme hos meg, og nå vil jeg dele denne fantastiske retten med dere.

For å gjøre det enkelt har jeg satt sammen et kit med saftige, krydrete rotilefser, en tikka-marinade, chutney av tomater og sprø løk, og en fantastisk raitamiks med mynte som du blander ut med matyoghurt eller rømme. Jeg håper du vil elske mine indiske wraps – jeg tror du nå vil få en ny fredagsfavoritt!
Sarita

SaritaS Tikka Wrap Kit: 

SaritaS-Tikka-Wrap-Kit

SaritaS Tikka Wrap Kit er et komplett kit med fire komponenter: tikka-marinade, frisk raitamiks med mynte som du blander med matyoghurt, chutney av tomater og sprø løk, og krydrede rotilefser. Tikka Wraps er populær street food i India som første gang ble servert i Calcutta i 1932. SaritaS ønsker derfor å dele denne fantastiske retten med den norske husholdningen. Et alternativ til fredagstacoen. Komponentene i kit’et kommer også separat:

SaritaS Raitamiks

SaritaS-Raita-Mix

Nå kan du endelig kjøpe SaritaS Raitamiks i separat glass, et selvsagt tilbehør til Indisk mat! Raitamiksen av mynte og sitron blandes ut i matyoghurt og gir friskhet og balanserer retten.

SaritaS Onion & Tomato Chutney

SaritaS-Onion-Chutney

SaritaS introduserer oss for en herlig chutney av tomater og sprø løk i separat glass. Chutney gir deilig sødme til retten og er et selvfølgelig tilbehør til indisk mat.

Se hvordan lage indiske Wraps med Sarita:

 

Ser det ikke fristende ut?

Flere deilige matnyheter denne høsten:

MAT-OG-DRIKKE-TIPS-høsten-2015

NYHETER! 7 tips til mat og drikke du kan nyte i høst

NYHETER-AKKURAT-NÅ-Høstens-sunne-nyheter-i-matbutikk

Økologiske, sukkerfrie og proteinrike nyheter

Om du likte denne artikkelen, er jeg takknemlig for at du deler den med venner og liker den på Facebook og andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.