Hjem   Om meg   Kontakt
Edderkopper og flaggermus på kreativt festbord til Halloween | Marianne de Bourg
26648
post-template-default,single,single-post,postid-26648,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Edderkopper og flaggermus på kreativt festbord til Halloween

Kreativt, lekent og litt skummelt. Det er sånn det skal være til Halloween. 

Dette herlig festbordet er dekket med skumle edderkopper på duken, søte flaggermus på brettede stoffservietter og kremmerhus fylt med godsaker til hver kuvert. Herlig bord, eller hva?

Kremmerhusene er ikke så vanskelig å sy selv, men du kan også bruke mønster, som fås kjøpt hos Stoff & Stil (kr 24,95) og du kan kjøpe mønster på de søte gresskarene (kr 24,95). Her er også mønster på edderkoppene på serviettene.

BORDDEKKING-Festbord-til-Halloween

©FOTO: Stoff & Stil

Slik dekker du et lignende bord:

Halloween-tekstiler og dekor kan du blant annet få kjøpt hos Stoff og Stil. Hos Nille får du også massevis av dekor til Halloween-festen.

Denne videoen viser 5 lag selv-ideer til Halloween-bordet, blant annet hvordan du klipper ut flaggermus av sort papp og hvordan enkelt lage oransje “gresskar”-godteposer av silkepapir.

 

Flere Halloweenideer?

For flere store og små Halloween-prosjekter og -ideer, ta en titt på denne samlingen med Halloween-inspirasjon. Her finner du ideer til borddeking, mat og drikke, samt dekorasjoner som passer ute og inne til Halloween. Mange av ideene er supre høstdekorasjoner, også for deg som ikke skal pynte til Halloween.

Halloween-inspirasjon på Pinterest

(Klikk på bildet for å komme til bildene).

Takk til Stoff & Stil for herlig bordinspirasjon.

Om du likte denne artikkelen, er jeg takknemlig for at du deler den med venner og liker den på Facebook og andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.