Hjem   Om meg   Kontakt
Urbania - sjarmerende innflyttere til keramikkbyen | Marianne de Bourg
26739
post-template-default,single,single-post,postid-26739,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Urbania – sjarmerende innflyttere til keramikkbyen

Denne høsten kan Kähler legge til hele fem nye lyshus i den populære Urbania-serien, som allerede pynter utallige stuer over hele Norden. Utvid samlingen din, eller skap din egen personlige Urbania-by, som med glitrende lys fra små vinduer viser vei i vintermørket.

Flere små, nye beboere flytter denne høsten inn i den populære Urbania-byen. Kähler kan nemlig presentere tre nye Urbania-hus i miniatyrformat. De tre husene har hvert sitt individuelle formspråk – et klassisk hus, et funkishus som nesten kan minne om blokker, og et hus inspirert av den verdenskjente Bauhaus-arkitekturen. Husene kan stå hver for seg eller i små klynger, slik at de gylne lysstrålene glitrer og danser i den snøhvite keramikken.

INTERIØRTIPS Urbania keramikkhus fra Kähler nytt høsten 2015. ©FOTO Kähler

©FOTO Kähler

Samtidig får Urbania-byen nye innflyttere fra storbyen, når serien utvides med to elegante hus med den karakteristiske hvite og glinsende glasuren. De to nye husene er inspirert av den kreative og pulserende stemningen i storbyene, hvor det alltid er liv bak de opplyste vinduene.

Husenes formspråk minner om den karakteristiske arkitekturen i sjarmerende storbyer, hvor bygningene skaper fantastiske mønstre med lys, skygger og inspirerende farger, og hvor man kan gå på oppdagelsesferd langs store bulevarder, små gater og i stemningsfulle bakgårder.

INTERIØRTIPS Urbania keramikkhus fra Kähler nytt høsten 2015 .©FOTO Kähler

.©FOTO Kähler

Størrelser og priser

Urbania-lyshusene kommer i fem størrelser: de tre små lyshusene i høyde H90 og H95 til 179 NOK pr. stk., et større lyshus i størrelsen H160 til 299 NOK, og det største lyshuset H240 til 499 NOK. Alle priser er veiledende.

Forhandlere

Unico forhandles over hele landet i designbutikker, stormagasiner og jernvarehandlere. Serien kan også kjøpes i Kählers egen flaggskipsbutikk i Oslo og i nettbutikken på kahlerdesign.com

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.