Hjem   Om meg   Kontakt
Dette er nordmenns Thailand-favoritter | Marianne de Bourg
26826
post-template-default,single,single-post,postid-26826,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Dette er nordmenns Thailand-favoritter

Stadig flere ønsker seg en eksotisk julefeiring, og særlig øker interessen for Thailand. Dette er reisemålene nordmenn velger i smilets land!

Puket, Bangkok, Hua Hin og Krabi er blant noen av favorittene.

REISETIPS Thailand-favoritter i juleferien

©FOTO: Apollo

Nordmenns julefavoritter i Thailand:

1.Phuket

Phuket er et av de mest kjente destinasjonene i Sør-Thailand. Det populære reisemålet passer for de aller fleste, uansett om du søker ett pulserende natteliv eller total avkobling på stranden. Til tross for at Phuket er en relativt liten øy er strendene mange – og under overflaten av det krystallklare havet frister en fargerik verden for alle snorkle-, og dykkeentusiaster.

2. Khao Lak

Khao Lak er en nydelig nasjonalpark som ligger på fastlandet, nord for Phuket og drøyt en times reise fra flyplassen. Her tilbringer du avslappende dager på stranden, og hyggelige kvelder på lokale restauranter på kveldene. Skulle behovet for aktivitet melde seg kan man utforske jungelen eller livet under vann. Similan og Surin øyene, som regnes som noen av verdens aller beste dykkeplasser, er bare få timer utenfor med båt og virkelig verdt besøket.

3. Krabi

Den vakre provinsen på fastlandet tilbyr alt man ønsker seg fra en ferie i Thailand: eventyrlige strender, spektakulær natur og aktiviteter for enhver! I tillegg er Krabiområdet en perfekt base for den eventyrlystne, som vil utforske mer. Ved skjærgården utenfor Ao Nang stuper det høye, grønne klipper som dypper røttene sine i det turkise havet, og de mektige grottene og lagunene gir spillerom for å la fantasien flyte. En reise hit er virkelig en opplevelse for livet!

4. Koh Lanta

Koh Lanta er tempoet herlig tilbakelent, og øya er en storfavoritt blant barnefamiliene. Koh Lantas hovedstad Saladan er en ekte thailandsk fiskerlandsby, og langs veien og strendene ligger små lokale restauranter og barer. Hotelltilbudet på Koh Lanta omfatter gode mellomklassehoteller. Uansett hva du velger, så kommer du til et fredelig og rolig sted. Hit reiser du for å lade batteriene – og få en herlig brunfarge med på kjøpet!

5. Hua Hin

Hua Hin er ett av de eldste og mest fornemme feriestedene i Thailand – helt siden 1920-tallet har aristokratiet og de kongelige kastet glans over denne perlen. Til tross for å være et livlig turiststed er Hua Hin likevel mer tradisjonelt thailandsk enn mange av de andre badeøyene, og har et stort tilbud av aktiviteter.

6. Koh Koh Khao

Koh Kho Khao er en fredelig øy med flotte strender, vakker natur, fargerikt fugleliv og fantastiske solnedganger. Her, langt fra hverdagen, lever du i ditt eget paradis og tar dagen som den kommer. På Koh Kho Khao råder nemlig stillheten; øya er fortsatt nærmest uberørt av turismen. Her er ingen store veier eller overbefolkede strender, og alt er tilrettelagt for en rolig ferie.

7. Koh Samui

En ferie på Koh Samui gir mange gode opplevelser knyttet til sol og sjø. Øya kantes av kilometerlange strender og her råder en helt spesiell atmosfære av stille strandliv og avkobling. Er du ute etter natteliv og fornøyelser, har Chaweng et tilbud som passer de fleste.

I de vakre buktene langs kysten ligger hotellene fint til mellom palmene med sine lave bungalower i tre. Her er det heller ingen store busser, bare små, ombygde lastebiler – “song taos” – som frakter turister og lokalbefolkning dit de måtte ønske for en rimelig penge.

8. Bangkok

Bangkok er en myldrende storby der gamle templer, luksushoteller, moderne shoppingsentre og religiøse symboler møtes i en herlig blanding. Severdighetene er mange, og shoppingmulighetene nærmest ubegrenset. Storbyen er også det perfekte utgangspunkt for kombinasjonsreiser! Unn deg noen pulserende dager her, før du reiser videre for å koble av på en av de mange øyene.

Hva er din Thailand-favoritt..?

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.