Hjem   Om meg   Kontakt
Nyhet! Curcumin fra gurkemeie med 185x større biotilgjengelighet | Marianne de Bourg
26612
post-template-default,single,single-post,postid-26612,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nyhet! Curcumin fra gurkemeie med 185x større biotilgjengelighet

Gurkemeie inneholder det giftrensende og betennelsesdempende fargestoffet curcumin. 

På laboratoriet demper og kurerer curcumin betennelsestilstander, og mye tyder på at stoffet kan forebygge kreft og andre kroniske sykdommer, skriver Universitetet i Tromsø.

Curcumin er er en kraftig antioksidant som beskytter mot såkalte frie radikaler som er skadelig for cellene forbundet med utvikling av kroniske betennelsestilstander, som er årsaken til mange av de store og kroniske folkesykdommene, inkludert kreft.

– Problemet med curcumin, som skal helbrede alt fra betennelse,til kreft, har vært dårlig biotilgjengelighet, det vil si opptak i kroppen. Det antas at dersom man løser problemet med biotilgjengelighet så kan curcumin ha potensial til å bli god medisin mot mange typer sykdommer, skriver forskning.no

Nå kan det se ut som Solgar – et av verdens ledende produsenter av vitaminer og mineraler har knekt koden til problemet som har vært forbundet med gurkemeie.

KOSTTILSKUDD Curcumin fra gurkemeie i nytt kosttilskudd

© FOTO: Solgar

Solgar mener å ha låst opp kraften i curcumin med en form som har 185x større biotilgjengelighet enn standard curcumin, noe som betyr bedre og raskere absorpsjon og lettere tilgjengelighet for å brukes der det trengs i kroppen.

Gurkemeiens utfordring – lav biotilgjengelighet

Den potensielle helsegevinsten til curcumin, det aktive virkestoffet i gurkemeie, er nemlig i stor grad begrenset av dens lave biotilgjengelighet. Biotilgjengelighet er definert som næringsstoffets evne til å bli tatt opp og nyttiggjort i kroppen.

Fordi curcumin har en naturlig lav biotilgjengelighet er det en grense for hvor mye kroppen kan ta opp og faktisk benytte seg av. Hvis opptaket økes, frigjøres større mengder aktiv curcumin rundt i kroppen og kan være med på å forsterke de mange helseeffektene ved curcumin.

Solgar har knekt koden på det redusert opptakelige stoffet curcumin, fra et fettløselig til et vannløselig plantestoff. Resultet er en mer aktiv, bedre og raskere opptakelig curcumin enn tidligere.

Jo bedre biotilgjengelighet, desto bedre opptak. Og, jo bedre opptak, desto mer kraft!

Veil pris: 469,-
Utsalgssteder: Helse
kost

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.