Hjem   Om meg   Kontakt
Høstens treningstrender - Barre og Yoga for Athletes | Marianne de Bourg
26625
post-template-default,single,single-post,postid-26625,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Høstens treningstrender – Barre og Yoga for Athletes

Vil du prøve balletinspirert trening som kjendisene eller vil du forbedre løpestilen din, komme dypere i knebøy og ganske enkelt bli sterkere og smidigere? Da bør du prøve én av høstens nye treningsformer. 

Barre

Høstens treningstrender - Barre ©FOTO SATS ELIXIA

©FOTO SATS ELIXIA

Taylor Swift, Dakota Fanning og Rosie Huntington Whiteley gjør det. Kom i form som kjendiseliten du også!

Som første treningskjede i Norden lanserer SATS ELIXIA Barre, den hotteste treningsformen i New York og Hollywood akkurat nå. Barre, som betyr ballettstang, skal være elsket av kjendiser som Taylor Swift, Dakota Fanning og Rosie-Huntington-Whiteley.

Barre hos SATS ELIXIA er inspirert av ballettøvelser, med sporty innslag av funksjonell styrketrening. Øvelsene utføres ved en barre, og er grasiøse, enkle og effektive.

– Dette er trening som kommer til å gi deg kroppen til en danser, uten at du behøver å ta et eneste dansesteg, sier Fredrik Sjöberg som er Nordensansvarlig for gruppetrening hos SATS ELIXIA.

Timen er tilgjengelig fra høsten 2015 på utvalgte SATS ELIXIA-sentere.

[Les mer: Barre]

Yoga for Athletes

Høstens treningstrender - Yoga for Athletes ©FOTO SATS ELIXIA

©FOTO SATS ELIXIA

I høst lanserer SATS ELIXIA også den nye hete treningstimen Yoga for Athletes, en helhetlig treningsøkt med fokus på styrke og balanse.

Man behøver ikke være en yogaentusiast eller spesielt myk for å klare Yoga for Athletes. Timen er designet for de som kjenner seg for stiv for yoga, øvelsene gir effektiv trening som bidrar til å forbedre balanse og core styrke.

– Den største forskjellen mellom Yoga for Athletes og vanlig yoga er at vi har eliminert det mystiske som man fort kan forbinde yoga med, og fokuserer heller på effektene av å trene kroppens mobilitet og indre styrke samtidig, sier Fredrik Sjöberg, nordisk grupptreningsansvarlig, SATS ELIXIA.

Yoga for Athletes kan dermed forbedre ytelsen og gjennomførelsen av den vanlige treningen din, for eksempel forsterke løpestilen eller hjelpe deg ta dypere knebøy. Øvelsene er utviklet for å hjelpe deg komme videre i din hoved-trening ved å styrke kroppen fra innsiden. Enten du er løper, styrketrener eller skiløper kan Yoga for Athletes gjøre en enorm forskjell i prestasjonen din.

– Skal jeg beskrive Yoga for Athletes med tre ord vil det definitivt være: bevegelse, stryke og ytelse, sier Sjöberg.

Yoga for Athletes kommer på utvalgte SATS ELIXIA-sentere i løpet av høsten.

[Les mer: Yoga for Athletes]

Hør også med ditt lokale treningssenter om høstens nyheter på treningstimeplanen.

God trening!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.