Hjem   Om meg   Kontakt
Lucca - ny norsk håndlaget og munnblåst vinserie fra Magnor | Marianne de Bourg
26573
post-template-default,single,single-post,postid-26573,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lucca – ny norsk håndlaget og munnblåst vinserie fra Magnor

En nyhet fra Magnor denne høsten er Lucca vinservise består av seks vakre og funksjonelle deler; hvitvin, rødvin, champagne, vann/hvitvin, vann/ rødvin og vindekanter.

Serien er ekte håndverk, munnblåst og håndlaget av yrkesstolte glassblåsere. Lucca er perfekt for deg som liker det estetisk vakre, men samtidig verdsetter funksjon, kvalitet og god design. Alle deler er signert Cathrine Maske som bevis på god norsk design.

Lucca vinglass fra Magnor

© FOTO: Magnor

LUCCA er formgitt av den kjente glassdesigneren Cathrine Maske. Formene er myke og organiske, perfekt skapt for å gi en fullendt vinopplevelse. De er fylt med energi og glød, ikke for store, men akkurat passe i størrelse for å være perfekte vinglass.

Navnet Lucca er hentet fra vindistriktet Lucca i Toscana som er kjent for sine gode italienske viner. Vinglassene er designet med utgangs- punkt i at de skal være annerledes og lekne, men likevel optimale for å fremkalle vinens smak.

De er klare og skinnende for å få frem vinens naturlige farge og balan- serer godt i hånden. Glassene er lette og elegante, men samtidig store nok til å lufte og rotere vinen slik at vinens aroma blir fanget. Lucca er virkelig en fryd for både øyne og gane!

Lucca hvitvin, rødvin, champagne, vann/hvitvin smalt/høyt og vindekanter. Fra kr 189 til kr 599. Magnor fås blant annet hos Tilbords.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.