Hjem   Om meg   Kontakt
Napping og sminking av øyenbryn – slik får du lekre bryn | Marianne de Bourg
26492
post-template-default,single,single-post,postid-26492,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Napping og sminking av øyenbryn – slik får du lekre bryn

Det er økt interesse for perfekte øyenbryn som aldri før – både hos menn og kvinner. Definér blikket og ram inn ansiktet med velpleide og lekre bryn.

Her får du både tips om napping av brynene og til den perfekte øyenbrynsmakeupen.

Forme brynene – slik gjør du det!

Slik-får-du-perfekte-øyenbryn

Øyenbrynene rammer inn hele ansiktet, og derfor er det viktig at man har en form som man trives med og som passer ansiktet. Her følger noen enkle trinn for å få fine, velformede øyenbryn.

 1. Du trenger pinsett, ansiktsvann, bomull og speil. Det er alltid best å nappe øyenbryn i dagslys. Sett deg med lyset i ryggen, slik at det reflekteres i speilet ditt. Håndspeil med forstørrelse passer best. For å slippe irriterte hårsekker, kan du legge litt ansiktsvann på øyenbrynene før du begynner å nappe.
 2. Med øyenbrynsmaler er de enkelt å nappe en fin form. Tegn ellers den formen du ønsker med en øyenbrynsblyant. Velformede bryn strekker seg mellom to punkter. Punkt finner du ved å trekke en rett linje fra midten på nesevingen langs nesebenet og rett opp. Gjør en liten markering ved brynet.
 3. Punkt B finner du om du trekker en diagonal linje fra nesevingens ytre kant til øyets ytre kant. Lag en markering. Lag en form mellom punkt A og B som passer til dine bryns naturlige form.
 4. Strekk forsiktig ut øyenbrynet oppover med peke- og ringefinger for å få ordentlig tak. Det gjør også selve nappingen enklere. Napp bare ett hårstrå om gangen, ellers kan du få større partier uten hår. Dessuten er det vondere å nappe flere hår om gangen. Tenk på at øyenbryn er søsken og ikke tvillinger – dersom man forsøker å nappe slik at de ser helt like ut, kan man risikere å nappe for mye.
 5. Napp alltid på undersiden av brynene, aldri over. Følg den naturlige formen og dra håret i den retningen det vokser, oppover og utover.Tips fra makeupartisten: Dersom du ikke har nappet før, gå til en makeupartist, så får du riktig form fra begynnelsen og slipper å nappe feil. Senere kan du nappe selv! Jo mer man napper, desto saktere vokser samme hårstrå ut. Pass på at du ikke napper for mye. Dersom du skal farge øyenbrynene samtidig, så gjør dette først. Ellers kan hårsekkene lett bli infiserte.

Produktene som gir perfekte bryn:

Perfekte øyenbryn - slik gjør du det Slik former du øyenbrynene

 1. GELE: Nilens jord Brow Fix – kr 169.
 2. BLYANT/PENSEL: Nilens jord Brow Liner – kr 129.
 3. BLYANT: Elizabeth Arden Eye Brow Pencil – kr 195 hos KICKS.
 4. SKYGGE: Elizabeth Arden Brow Shaper – kr 215 hos KICKS.
 5. PUDDER: Nilens jord Brow Powder – kr 209.
 6. SERUM: Zo Skin Health Lash Enhancing Serum – kr 825. Fås hos hudpleieklinikker.
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.