Hjem   Om meg   Kontakt
Økologiske, sukkerfrie og proteinrike nyheter | Marianne de Bourg
26300
post-template-default,single,single-post,postid-26300,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Økologiske, sukkerfrie og proteinrike nyheter

Sukkerfritt, fettfritt og proteinrikt. Fiberrikt og glutenfritt. Økologisk og vegansk. Med høstens nye sunne produkter er det ikke vanskelig å være sunn!

I løpet av høsten lanserer Helios en rekke økologiske nyheter, FUN Light lanserer Squeeze – en liten flaske med dråper som gir vannet frisk smak.

TINE fortsetter suksessen med sin fett- og sukkerfrie yoghurt med ekstra mye protein og Norges første sukkerfrie saft naturlig søtet med stevia kommer i butikkhyllene.

NYHETER AKKURAT NÅ - Høstens sunne nyheter i matbutikk

I løpet av høsten lanserer Helios en rekke økologiske nyheter, som både smaker og gjør godt!

Produktene er uten kunstige tilsetningsstoffer og laget av økologisk råvare av ypperste kvalitet. De er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og kjemisk/syntetiske sprøytemidler – med tanke på både helse og miljø.

Helios SuperGoji og SuperDuo (8) er to spennende nøttemikser, som kombinerer nøtter og «superbær». Miksene skal gjøre det enklere å få i seg sunt og raskt energipåfyll. SuperGoji inneholder blant annet gojibær, gresskarkjerner, mandler og cashewnøtter – en spennende, naturell miks som verken er tilsatt sukker eller salt. SuperDuo er en saftig, usaltet miks av skåldede mandler og tranebær.

Helios Tranebær (8) er ekstra store og saftige og er et superbær med mange bruksområder.

Helios Kneks (1 + 2) er en spennende nyhet på det norske markedet; en sunnere kjeks, en hybrid mellom kjeks og knekkebrød. Kneks er ekstra tynn, ekstra sprø og bakt med surdeig, fullkorn og har et høyt fiberinnhold. Kneks Ceylon-kanel er nydelig til en kaffekopp, mens Kneks Chili & Sesam inneholder hele 25 % frø og smaker godt til ost eller dip.

Helios Grønnsaksbuljong (4) er gjærfri, vegansk og glutenfri. Den inneholder hele 12,5% grønnsaker og ikke kunstige smaksforsterkere eller gjærekstrakt. Buljongen kan brukes som smaksetter eller suppebuljong.

Helios økologisk krydder (10) kommer i praktisk strøboks og inneholder eksklusivt krydder i fire ulike varianter: Ekte Ceylon-kanel malt, ekte vaniljestang malt, gurkemeie og kardemomme.

– Helios har jobbet med økologisk mat i nesten 50 år, og vi ser at stadig flere norske forbrukere etterspør mer økologisk mat. Vårt mål er å kunne tilby det folk ønsker; rene og velsmakende produkter laget av ekte råvarer, uten kunstige og unødvendige tilsetningsstoffer, sier merkevaresjef Helios, Mona Vestengen.

FUN Light Green (3) Norges første sukkerfrie saft naturlig søtet med stevia

Sukkerfritrenden er sterk og salget av sukkerfri drikke har i mange år hatt en sterk økning. Mange forbrukere har imidlertid lenge ønsket en sukkerfri saft uten bruk av kunstig søtning. Som første drikk på markedet kommer nå FUN Light Green – 100% søtet med stevia.

I tillegg til naturlig søtning har FUN Light Green også naturlig farge og aroma.

– Vi er svært stolte over å kunne komme med den første naturlige søtede sukkerfrie drikken i Norge, med en smak vi håper at forbrukerne kommer til å like svært godt, sier Bjørn Brennskag, kommunikasjonssjef i Orkla Foods Norge.

FUN Light har i lang tid mottatt mange henvendelser blant annet på sosiale medier fra forbrukere som etterspør sukkerfri drikke søtet med stevia.

– Som markedsleder av sukkerfri drikke er vi glade for å kunne tilby forbrukerne det de vil ha, en saft fullsøtet med stevia.

– Vi setter stor pris på engasjementet blant FUN Light-brukerne. Å få tilbakemelding fra forbrukerne i sosiale medier gir oss en direkte og utrolig verdifull tilbakemelding, og er veldig viktig når vi skal lage nye produkter, sier Brennskag.

FUN Light Green kommer i to forfriskende smaker, Eple-Pære og Bringebær-Granateple.

Nå kommer FUN Light Squeeze (5 + 6) , en liten flaske som får plass i veska eller lomma og som inneholder superkonsentrert sukkerfri saft. Et par dråper i vannflaska eller i glasset gir vannet frisk smak.

Hvem har ikke opplevd vannet i vannflaska ikke smaker noe særlig, enten det er på tur, på skolen eller på trening.

– Med Fun Light Squeeze tilfredsstiller vi et stort behov hos travle mennesker. Anledningene er mange: mellom skole og trening, på tur i naturen eller på farten i byen. Uansett så er det mange som ønsker å ha smak på vannet, sier Bjørn Brennskag, kommunikasjonssjef i Orkla Foods Norge.

– Helsetrenden er sterk, det samme er ønsket om sukkerfrie drikkeløsninger. Fun Light Squeeze møter dette behovet og gir forbrukere i farta økt valgfrihet ved at de kan sette smak til vannet, sier Brennskag.

En Fun Light Squeeze kommer i en superpraktisk liten flaske som man kan ta med hvor man enn befinner seg. To «squeezer» i flaska er nok til å gi smak. Flasken som inneholder 48 ml høykonsentrert saft gir hele seks liter ferdig saft. Fun Light Squeeze er søtet med acesulfam K og sukralose og har naturlig farge og aroma.

Yoplait Double 0% Protein Plus (7 + 9) var ny i februar i år, og er en fyldigere yoghurt med ekstra mye protein. Mottakelsen var så bra at det allerede kommer to nye varianter.

Eple og ekte vanilje er ny i firepakning. Porsjonene er akkurat passe store når en er litt sulten. I tillegg lanseres et stort beger på 400 gram med ekte vanilje. Yoghurten egner seg ypperlig til frokost, i smoothie eller for eksempel sammen med frukt og bær.

Yoplait Double 0 % Protein Plus inneholder verken fett eller tilsatt sukker. Proteinmengden er dobbelt så høyt som i originalen.

– Vi har fått massiv respons på de to første variantene vi lanserte. Mange er overrasket over hvor god smaken er, selv uten sukker og fett. Vi skal være best på smak, der er den franske perfeksjonismen kompromissløs, sier sjef for Yoplait i Norge, Carl André Pedersen.

Yoplait Double 0% Protein Plus kommer nå i følgende varianter:

  • Eple og ekte vanilje, 4×125 g
  • Sitron, 4×125 g
  • Bringebær, 4×125 g
  • Ekte vanilje, 400g
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.