Hjem   Om meg   Kontakt
Powerdressing til soverommet | Marianne de Bourg
26226
post-template-default,single,single-post,postid-26226,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Powerdressing til soverommet

Med kolleksjonen “Moderne nordisk dekadanse” setter Høie i høst tekstilene i soverommet i fokus, og sengetøy i ekstravagante materialer og dekorativ print skal gi nattesøvnen et snev av hverdagsluksus og gjøre sengen til et elegant designstatement.

I høst går interiørmoten mot “powerdressing”: En eksklusiv og dekadent stilretning som stiver opp rommet med gammeldags eleganse, mørke fargetoner, klassisk print og pompøse detaljer, og som dermed egner seg perfekt til sengetøy.

Her er et enkelt, velvalgt design nok til å kle opp soverommet i ny stil – ikke minst hvis valget faller på Mariell; et floralt, spektakulært og sterkt malerisk print på blå satengbakgrunn med røtter tilbake til britisk adel og magisk maksimalisme.

INTERIØRTIPS Høstens nyheter 2015 fra Høie - Mariell

Mariell sengesett fra Høie / © FOTO: Høie

Paisley-mønsteret er en annen klassiker, som med enkle virkemidler får frem følelsen av overdådighet i rommet når sengen res opp med Rebecca med kobberornamentering på grå damask.

INTERIØRTIPS---Nyheter-høsten-2015-Rebecca-sengesett-fra-Høie

Rebecca sengesett fra Høie / © FOTO: Høie

Øvrige design i “Moderne nordisk dekadense”-kolleksjonen er Felicia og Fia, som med vakre orientalske og naturinspirerte motiver skaper en tidløs, men allikevel moderne stil med sateng og egyptisk bomull.

INTERIØRTIPS Nyheter høsten 2015 Felicia sengetøy fra Høie

Felicia sengetøy fra Høie / © FOTO: Høie

Felicia sengetøy har en ensfarget side, mens Sunniva i vasket sateng setter diskré fokus på den moderne stil og hyller skjønnheten i en enkel, intens farge.

INTERIØRTIPS Nyheter høsten 2015 Sunniva sengetøy fra Høie

Sunniva sengetøy fra Høie / © FOTO: Høie

I kolleksjonen inngår også pleddene Etna, Mont Blanc og Lofoten.

INTERIØRTIPS Høstens nyheter 2015 fra Høie - Etna pledd

Etna pledd fra Høie / © FOTO: Høie

INTERIØRTIPS Høstens nyheter 2015 fra Høie - Mont Blanc pledd

Mont Blanc pledd fra Høie / © FOTO: Høie

INTERIØRTIPS Høstens nyheter 2015 fra Høie - Lofoten pledd

Lofoten pledd fra Høie / © FOTO: Høie

“Moderne nordisk dekadense”-kolleksjonen er tilgjengelig i butikk og nettbutikk hoie.no fra begynnelsen av september til priser på sengetøy fra kr 689 (veil. utsalgspris) og pledd fra kr 875.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.