Hjem   Om meg   Kontakt
Inspirerende historisk keramikk med et moderne og nordisk uttrykk | Marianne de Bourg
26169
post-template-default,single,single-post,postid-26169,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Inspirerende historisk keramikk med et moderne og nordisk uttrykk

Denne høsten presenterer Kähler i samarbeid med den norske designeren Hans-Christian Bauer en serie med nye, vakre vaser og lysestaker.

De karakteristiske Hammershøi-rillene har allerede funnet sin plass i mange designelskeres hjem over hele Norden, og nå flytter de historiske rillene fra middagsbordet og ut i hele hjemmet.

Hammershøi vase H200 cm og H100 cm i fargen Anthracite. Lysestake H65

© FOTO: Kähler

Kähler lanserer nå fire nye vaser med et formspråk som både er tidløst og moderne på samme tid. Hammershøi-vasene har en fin, liten krage om halsen, som sammen med rillene og vasens harmoniske formspråk naturlig forlenger de friske blomstene slik at de på en elegant måte går i ett med keramikken.

I samme kolleksjon har Kähler sammen med designeren bak Hammershøi-serien, Hans-Christian Bauer, skapt fire elegante og stemningsfulle lysestaker, alle med et uhøytidelig, individuelt og stilrent preg i avdempede, nordiske farger.

Hammershøi vase H250 cm og H125 i fargen Rose. Lysestake H45

© FOTO: Kähler

Hammershøi-vasene fås i fire størrelser: H100 til kr 199, H125 til kr 299, H200 til kr 449 og H250 til kr 599.

Vasene fås i fem forskjellige farger: white, mint, petrol, anthracite og rose.

Lysestakene fås i fire forskjellige størrelser: H55 i white og mint og H65 i white og anthracite til kr 169 samt H45 i white og rose og H100 i white og petrol til kr 199.

Hammershøi vase H200 cm og H100 i hvitt. Lysestake H45 cm

© FOTO: Kähler

 

Alle priser er veiledende.

Hammershøi forhandles over hele landet i designbutikker, stormagasiner og jernvarehandler fra medio september. Serien kan også kjøpes i Kählers egen flaggskipsbutikk i Oslo og i nettbutikken på kahlerdesign.com

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.