Hjem   Om meg   Kontakt
Hjemmelaget indisk raita | Marianne de Bourg
25030
post-template-default,single,single-post,postid-25030,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Hjemmelaget indisk raita

Raita er en klassiker i det indiske kjøkken. Den er frisk og god samtidig som den kjøler når vi spiser sterke retter.

Denne oppskriften er perfekt til Indian Chicken Tikka Masala eller til å dyppe nyfriterte sprø papadumbrød i…

Oppskrift på hjemmelaget raita

©FOTO: Go Green

Hjemmelaget indisk raita
 
Ingredienser
  • 2,5 dl mild yoghurt
  • 2 stk tomater (hakkede)
  • ½ agurk (hakket)
  • 1 stk revet hvitløk
  • 1 msk hakket fersk koriander
  • 1 ts hakket fersk mynte
  • 1 krm koriander
  • 1 krm spisskummen
  • 1 krm garam masala
  • Salt og pepper
Sånn gjør du
  1. Bland sammen alle ingrediensene og server avkjølt med friterte papadumbrød.

Bon appétit!

(Kilde: Go Green)

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.