Hjem   Om meg   Kontakt
Ha toalettmappe, weekendbag og feriekoffert klar til neste reise | Marianne de Bourg
25235
post-template-default,single,single-post,postid-25235,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ha toalettmappe, weekendbag og feriekoffert klar til neste reise

INNEHOLDER ANNONSELENKER

– Neste år, da skal jeg være føre var og ha alt klart til ferien! Har du også sagt dette til deg selv? 

Det blir som regel alltid stress og dårlig tid når man pakker. Hvis ikke du er av dem som pakker flere dager i forveien…

Trikset for å minske stresset, samt å få med seg akkurat det du trenger, er planlegging. Ha en toalettmappe klar når weekendturen eller ferien står for hjørnet.

Her får du gode tips til planlegging av weekendbagen eller feriekofferten neste gang du skal ut og reise:

5 smarte tips til toalettmappe, weekendbag og feriekoffert:

  1. Når feriekofferten pakkes ut, sørg for å gå igjennom det du hadde med.
  2. Tenk over hva som fungerte og hva som ikke fungerte på reisen. Hadde du med for mye, for lite, for tungt? Var det noe som manglet? Hadde du med neglfil når neglen brakk? Savnet du en god barberhøvel?
  3. Ta ut det som ikke ble brukt….
  4. Gå til innkjøp av det som manglet.
  5. Vips. Toalettmappa, weekendbagen og feriekofferten er klar til neste tur!

…og smarte, små og praktiske greier som kan være smart å ha av toalettsaker og annet som kan ligge klart i kofferten:

REISETIPS - PAKKET OG KLART

SHOPPINGTIPS-Pakk-lett-i-feriekoffert-og-weekendbag

1. PARFYME REFILL: Refillable Perfume Spray Set. Ta med deg din favoritt parfyme overalt med parfyme beholderen fra Travelo! Du fyller enkelt opp fra din parfyme og tar den med deg der du vil. Den er på størrelse med en leppepomade, og får dermed plass i små vesker. Da har du muligheten til å freshe deg opp uansett hvor du går. Medfølger også eget reise-etui som er perfekt til å ha med i kofferten. Pris: kr 159 hos blivakker.no

2. INTIMSERVIETTER: Milde og skånsomme våtservietter for underlivet. Dermica Intim intimservietter vasker underlivet skånsomt. Våtserviettene er ekstra myke, fuktighetsbevarende og har en lav pH-verdi som bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i underlivet. Uten parfyme og parabener. Brukte servietter skal ikke kastes i toalettet. Kr 31,90, enkeltpakning 16 stk hos apotek1

3. ANTIBAKTERIELT HÅNDKLE: Antibakterielt, supermykt, svært absorberende og kompakt håndkle i soft fiber materiale fra Lifeventure. Absorberer 9 ganger sin egen vekt. Tørker opptil 8 ganger raskere enn vanlig strandhåndkle. Antibakterielt behandlet. kr 299 hos handysize.no

4. FINGERVIBRATOR: PicoBong Ipo er en liten fingervibrator med 12 forskjellige vibrasjoner, milde, kraftige og pulserende. Den har en myk overflate, som føles deilig mot huden. Praktisk størrelse på reise! Kr 349 hos sinful.no

5. REISEHÅRFØNER – like bra i kofferten som i håndvesken, du vet aldri når du trenger å føne håret. Kraftfull reisehårføner med 1500 Watt, sammenleggbart håndtak, ideell på reise. 2 varmeinnstillinger og 2 hastigheter. Justerbar strømbryter. Avtagbart munnstykke. Hårføner HD2509 fra Grundig kr 199,- hos ellos.no

6. GAVESETT/REISESETT: Mango gift cube. Stilig lite gavesett som inneholder en søt badelilje, shower gel og body lotion med fruktig duft av mango. Inneholder Community Fair Trade sheasmør. Reisestørrelser – Perfekt gave – Fruktig duft. Kr 119 hos thebodyshop.no

7. REISEYOGAMATTE: SuperLite Mat er en overlegen yogareisematte som har et supert grep. Yogamatten veier ca 0,9kg og kan brettes sammen slik at det tar liten plass! Disse øko yogamattene er laget av biologisk nedbrytbart gummi som ikke falmer eller «flasser» av. Uansett hvor din yogapraksis tar deg er eKO SuperLite den beste yogamatten for yogier på reise.Pris:kr 545 hos lumiyoga.no

8. VAKUUMPOSER til reise. Plassbesparende vakuumposer til reisen. Fyll posen, lukk den og rull den sammen. Luften trykkes ut av ventilen, og posen blir liten og komprimert. Slik sikrer du at bagasjen tar så liten plass som mulig, kr 99 hos enklereliv.no

9. ØYENBRYNSSETT: Tweezerman Mini Brow Rescue Kit. En to-go kvartett med alt du trenger for perfekte bryn, raskt for hånden. Perfekt å ha i håndvesken eller på reise. Mini Brow kit inneholder: Mini Slant® Tweezer, Mini Browmousse, Mini Brow Brush, Mini eyenhance Brow Highlighter. Kr 299,- hos ellos.no

10. HÅRBØRSTE: Tangle Teezer Kompakt Purple Daze. En mer kompakt versjon av vår populære hårbørste Tangle Teezer. Den har de samme ”magiske” egenskapene for å gre ut håret, samtidig som den har en beskyttende bunn slik at børstens tenner ikke blir ødelagt i vesken. Perfekt i veska eller på reisen. Tangle Teezer Kompakt Purple Daze, kr 179 hos enklereliv.no

11. PROTEINBAR: Sukkerfri, lavkarbo proteinbar. Quest bars er Markedets reneste proteinbarer, 100 % glutenfri uten tilsatt sukker med kun den beste proteinkilden Whey protein isolat, inneholder kun naturlige ingredienser. Supert i veska på reisen! Quest Bars (12x60g) White Choc Raspberry fra Quest Nutrition, kr 295 hos proteinfabrikken.no

12. BARBERSKUM: Gillette Satin Care Lavender Kiss Shave Gel. Satin Care er en mild shaving gel til sensitiv hud. Den dufter av deilig lavendel, og gir en frisk følelse under og etter barbering. Den er dessuten i en praktisk størrelse, som gjør den perfekt til å ha med på reise. 75 ml. Før: kr 25,-. Pris: kr 20,- hos blivakker.no

13. REISEHØVEL: Gillette Venus Snap Mini Razor. Venus Snap Mini Razor er en liten høvel med med 5 tettsittende blader som effektivt fjerner hår og gir et silkemykt resultat. Før: kr 149,-. Pris: kr 99,- hos blivakker.no

14. BADEHÅNDKLE: Et badehåndkle i velour med trykt motiv og bakside i bomullsfrotté. Oppheng i kortsidene. Kr 79,50 hos hm.com

15. PAPIRLOMMETØRKLÆR i søt forpakning.Søte lommetørkler til reise eller hverdag fra NPW, kr 25,- hos handysize.no

16. TOALETTMAPPE: Archimia Peony Toalettmappe. Herlig toalettmappe i friske farger fra Designers Guild. Kr 320 hos royaldesign.no

17. NEGLELAKKFJERNER-PADS: En rask og enkel løsning for å fjerne neglelakk uten skadelige ingredienser. Smart å ha med i vesken eller på reise. Padsene dufter godt og fri for alkohol og aseton.Inneholder 30 pads. kr 49 hos handysize.no

GOD REISE!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.