Hjem   Om meg   Kontakt
Nytt fargerkart med 64 nye farger fra Fargerike | Marianne de Bourg
24811
post-template-default,single,single-post,postid-24811,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nytt fargerkart med 64 nye farger fra Fargerike

Helt nye fargetrender på interiørfronten er nå å finne hos Fargerike, i form av et helt splitter nytt fargekart, Fargerikes Favoritter.

Sammen med butikkene har kreativ leder Tale O. Henningsen i Fargerike plukket ut 64 farger som vil passe til ethvert hjem. Kartet inneholder både fargesterke og nøytrale farger, som begge har en viktig funksjon i dagens trendbilde.

– Vi ser en tilbøyelighet til større fargebruk, frodige hjem og større trygghet på personlig stil. Derfor har det vært viktig å få frem et fargekart hvor vi viser både farger og litt utradisjonell fargebruk, sier Tale Henningsen.

Fargekartet er delt opp i 11 fargefamilier, det finnes tekster om hver av de som forteller deg om hvordan vi påvirkes av fargene rundt oss. Noen farger er gamle favoritter, mens andre er av nyere dato. Fargefamiliene spenner fra de kjente grunnfargene; gult, rødt og grønt og over til de nøytrale tonene greige og blågrønt. Så her bør det være en favoritt for alle.

For å utfordre oss selv er det alltid gøy å tenke litt utradisjonelt! Ønsker du å øke pulsen? Prøv en rød farge på soverommet.

Nytt fargerkart med 64 nye farger fra Fargerike. Her fargen Bloody Mary

Vi har i kartet brukt Bloody Mary FR 2505, en farge som oser av vitalitet og glede. La oss leke, tørre og våge å leve med farger vi liker og kler. Det utradisjonelle er helt klart en trend, vi kler oss i klær vi liker og feriene våre er ikke lenger A4. Ikke hjemmene våres heller.

I det senere har vi i Norge brukt en fargepalett til hele huset, og det har gjerne vært i den nøytrale skalaen. En helt klar motreaksjon på 90 tallets fargebruk, hvor hvert rom hadde sin egen sterke nyanse. Nå er vi mer tilbøyelig til å være mer vågale. Flere farger i samme rom skaper personlige hjem.

I fargekartet viser vi også rom med fargene Sommersol FR1402:

Nytt fargerkart med 64 nye farger fra Fargerike. Her fargen Sommersol

Samt Stemor FR 1323:

Nytt fargerkart med 64 nye farger fra Fargerike. Her fargen Stemor

Grønne tekstiler trekker det hele sammen, en frisk og glad palett.

I nøytrale rom velger vi mer farger en før, men da som tilbehør. Lamper, glass og tepper oser av frodighet og varme. For ja, i Norge elsker vi det litt trygge og gode.

Nytt fargerkart med 64 nye farger fra Fargerike. Her fargen Hare

 

Hare FR 1105 perfekt inn i et rom hvor vi kan drukne oss selv i høstens boknyhet og virkelig kose oss.

Det er jo vi i Norge verdensmestere i :0)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.