Hjem   Om meg   Kontakt
10 apper som gjør ferien din enklere | Marianne de Bourg
24713
post-template-default,single,single-post,postid-24713,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

10 apper som gjør ferien din enklere

Problemer med å finne frem til hotellet eller leiligheten du har leid gjennom Airbnb? Vansker med å forstå språket? Eller rett og slett å finne den perfekte sommeraktiviteten? Her er 10 apper som vil gjøre ferien din både enklere og mer behagelig.

Sett av et par minutter av ferien din til å laste ned et knippe apper som vil hjelpe deg under ferien.

– Litt stress i ferien er vanskelig å unngå. Å holde styr på reisedokumenter, penger, kart og restauranter kan være utfordrende. Men det finnes noen apper som kan gjøre ferien din så å si stressfri, sier kommunikasjonssjef Cecilie Knudsen fra Verisure Securitas Direct.

De anbefalte appene vil hjelpe deg med å lese kart uten for høye datakostnader, finne valutakurser eller gi deg verdifulle tips fra andre turister.

REISETIPS-10-ferieapper

Her er 10 fantastiske apper til ferien, anbefalt av Verisure Securitas Direct:

 

AroundMe

AppAroundMe
Få et kjapt overblikk over området du er i, og finn nærmeste restaurant, hotell, kino, parkeringsplass eller sykehus.

Last ned her

 

XE Currency

App XE Currecy
Den populære valuta-appen XE Currency er den mest nedlastede av sitt slag. Og med god grunn. Appen oppdaterer valutakurser kontinuerlig, og er derfor veldig presis.

Last ned her

Google Translate

App Google Translate
Ingen ferie uten Google. Google Translate er en nyttig reise-app når du står ovenfor situasjoner der du for eksempel må bestille mat eller spørre om veivalg. Appen kan lastes ned i forkant og brukes offline, slik at du unngår de høye kostnadene.

Last ned her

Postagram

App Postagram
I dagens digitale verden er det ekstra spesielt når man mottar et postkort. Med Postogram kan du sende et postkort til familie og venner ved noen få trykk på mobilen. Ta et bilde, rediger det, skriv hvor varmt det er og send.

Last ned her

Kamino

App Kamino
Med Kamino-appen kan du lære mer om stedet du er ved hjelp av guidede turer, organisert av lokale reiseguider.

Last ned her

TripIt

App TripIt
Samler all reiseinformasjonen din på ett sted, og på en oversiktlig måte.

Last ned her

Viber

App Viber
Med Viber kan du ringe og sende meldinger gratis over trådløst nett (wifi).

Last ned her

Røde Kors

App Røde Kors
Er du vitne til en ulykke? Denne appen veileder deg for å kunne hjelpe umiddelbart og gi riktig førstehjelp mens hjelpen er på vei.

Last ned her

Forevermap

App Forevermap
Bruk denne appen til å laste ned kart før du drar på ferie for å unngå dyre mobilregninger. Ha mobilen i ”flymodus”, og du vil fortsatt kunne finne frem til din nye favorittbar dagen derpå.

Last ned appen her

Verisure

App Verisure
Hold styr på hus og hjem når du er på ferie. Sjekk alarmsystemet eller skru det av og på ved å bruke mobilen – uansett hvor du befinner deg. Lås opp døren eller overvåk temperaturen og justere varmepumpen.

Last ned her

Hold styr på hjemmet mens du er borte
Med Verisure-appen kan man i tillegg overvåke og styre hus og hjem selv om du er flere tusen kilometer unna.

– Verisure-appen hjelper deg med å overvåke alarmer, temperaturer, lys og andre elektroniske apparater mens du er på ferie. Du kan for eksempel skru på lys, radio og TV på om kvelden for å gi inntrykk av at noen er hjemme. Du kan også åpne opp døren hvis naboen tar inn posten for deg, eller be postmannen om å legge pakker innenfor døren, sier Knudsen.

Da er det bare å laste ned appene som vil gjøre ferien din både enklere og mer behagelig.

REISE FERIE apps apper apptips

God ferie!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.