Hjem   Om meg   Kontakt
Mmm...mojito! Med duft og smak av mynte og lime | Marianne de Bourg
25160
post-template-default,single,single-post,postid-25160,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mmm…mojito! Med duft og smak av mynte og lime

INNEHOLDER ANNONSELENKER

Dusjgele med duft av Mojito, sjokolade med smak av lime, parfyme med et hint av mynte og after-sun med duft av lime og kokos. Sommerlige produkter som er helt riktige akkurat nå!

Her er ni deilige produkter med duft og smak av lime og mynte, som i en Mojito. Drinken som er frisk som en norsk sommerkveld, men som opprinnelig kommer fra Cuba.

SHOPPINGTIPS-med-duft-og-smak-av-mojito

1. SJOKOLADE: Seed and Bean sjokolade. Økologisk og Fairtrade sjokolade med smak av lime. Kr 43 hos Altshop

2. SKRUBBEKREM: Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub fra Neutrogena har dobbeltvirkende effekt som gir minskede porer og mattere hud, med en hud som ser feilfri ut som resultat.

Hjelper til med å minske porene: med eksfolierende mikrokorn og salicylsyre rengjør den på dypet og renser porene for merkbart finere hud. Den friske duften av mandarin og lime gjør rengjøringen til en utrolig oppløftende opplevelse. Kr 65 hos Shopping4net

3. GRØNT PULVERTILSKUDD: Pulver av hvetegress, spirulina og mynte fra Renée Voltaire.

Spirulina er en ferskvannsalge med innhold av klorofyll som gir en dyp, smaragdgrønn farge. Hvetegresset høstes akkurat før de myke stråene blir full plante. Hvetegress er på tross av navnet naturlig fri for gluten. Mynte medvirker til en fresh smak. Bland 1 – 2 tsk i en smoothie. Kr 99 hos Ellos

· Økologisk
· Vegan
· Proteinrik
· Rik på riboflavin och vitamin B6
· Høyt innhold av mangan, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

4. AFTER SUN: Lime Coolada Body Butter – After Sun Cream fra Hawaiian Tropic. Et luksuriøs og kremaktig formula som hjelper til med å gjenfukte i 12 timer. Gir næring og smidighet til huden. Vedlikeholder den solbrune fargen og har også en kjølende effekt som etter-sol-produkt. Hypoallergenisk. Inneholder vitamin A, C og E. Duft: Lime og kokos. Kr 115 hos Shopping4net

5. LIMEBAR: RawBite Spicy Lime har en fyldig, tropisk smak med en perfekt harmoni mellom søtt og syrlig. Limebaren er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Kr 17 hos Shopping4net

6. PARFYME: CLEAN Cool Cotton Edp W 60ml. En lett og forfriskende duft som fanger friskheten av soltørket sengetøy med sin duft av sprøhet fra en kjølig bris. Den bekymringsløse følelsen som er definert i duften gifter seg med naturens enkle noter av den klare blå himmel, solstråler og myk bomull.

Kombinerer noter av bergamot, mandarin, crunchy grønt eple, sitron krydder, bomull akkord, mynte, fersken. Resultatet gir en undertone, men karakteristiske duft som utstråler følelse av behagelig enkelhet. Kr 679 hos Ellos

– Toppnote: Italiensk Bergamott, Grønne Epler, Sitron Zest
– Hjertenote: Mimosa Blomst, Mint, Bomullsakkord
– Basenote: Musk, Ferskenskall, Ambranoter

7. HÅNDKREM/BODY LOTION: Hand & Bodylotion Coconut/Lime EKO fra Desert Essence inneholder kokosolje og økologisk sheasmør gir massevis av fukt og næring til huden. Økologisk Aloe vera og E-vitaminer skal gi glatt hud, mens økologisk limeekstrakt vekker minner fra et ferieparadis.. Kr 159 hos Shopping4net

8. GAVEESKE MED ISBØTTE: The Body Shop Virgin Mojito party collection –The Big Splash. Denne metallbøtten er fylt til randen avkjølende godbiter. Bruk den til å avkjøle drinkene, etter at du har avkjølt deg selv. Inneholder body butter, body scrub, dusjgele, parfyme og skrubbesvamp som gjør såpen mer skummende. Kr 699 hos The Body Shop fås i et begrenset opplag nå i sommer.

9. GAVEESKE MED COCKTAIL SHAKER: The Body Shop Virgin Mojito Party collection. The Big Shake – inneholder Body Butter, Body Scrub, Shower Gel og mini-skrubbesvamp som gjør såpen mer skummende. Kr 399 hos The Body Shop (limited edition).

«Mojito (mo-hi-to) er ganske gøy å uttale, men enda morsommere å drikke»

Lyst til å lage mojito? Se disse oppskriftene:

Deilige Mojito’s

Håper du ble inspirert!

– Marianne

PS – Jeg blir glad om du liker bloggen på Facebook :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.