Hjem   Om meg   Kontakt
GRØNN TE - for god helse, skjønnhet, duft og smak | Marianne de Bourg
24031
post-template-default,single,single-post,postid-24031,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

GRØNN TE – for god helse, skjønnhet, duft og smak

Grønn te brukes i mat og som medisin. Du får grønn te til hud og kropp også, for duftens og antioksidantenes skyld. Grønn te finnes også som kosttilskudd. Her er et lite utvalg.

Grønn te er rik på polyfenoler og katekiner som er effektive antioksidanter, virker beskyttende på nerveceller, kan virke hemmende på virus og bakterier, kan forbedre blodsukkerbalansen og kolesterolnivåer og er gunstig for å øke forbrenningen.

SHOPPING - KOSTHOLD OG  SKJØNNHET - GRØNN TE
1. Supreme Matcha-te økologisk te fra Pukka, kr 59 hos blivakker.no En te som inneholder en kombinasjon av Kinesisk Sencha, Indisk Oothu og Vietnamesisk Suoi Gang, blandet med den fantastiske super ingrediensen Matcha-pulver. Matcha er er finmalt pulver av unge blader grønn japansk te vokst i skyggen.

Les mer: [Matcha-te]

2. Etterbarberingsbalsam med grønn te og havre fra Poraso, kr 149 hos barbershop.no Inneholder grønn te, havreekstrakter og vitamin E som fukter, pleier og beskytter huden etter barbering. Egner seg meget godt for deg med sensitiv hud! Parabenfri – Alkoholfri – Inneholder ikke silikon – Inneholder ikke mineralolje – Inneholder ikke kunstige fargestoffer.

3. Grønn te med mandel fra Kusmi Tea, kr 159. Fås hos utvalgte livsstilsbutikker.

4. Spesialbutikken Le Palais des Thés tilbyr et stort utvalg av teer. Her kan du oppdage teverdenens gastronomiske og kulturelle rikdom. Butikker på Sandvika Storsenter og på Majorstuen.

Les mer: [Te til fisk]

5. Fuji Green Tea Body Lotion fra The Body Shop, kr 149. Fuji Green Tea™ Body Lotion har en lett, kremet tekstur som gir næringsrik fukt til huden din.

6. Fuji Green Tea Sorbet fra The Body Shop, kr 149. Den har en silkemyk tekstur og inneholder Community Fair Trade Aloe Vera fra Ecuador. Trekker raskt inn i huden og kjøler ned.

7. Fuji Green Tea Bath Tea badesalt fra The Body Shop, kr 27. Inneholder ekte blader fra japansk grønn te og dufter forfriskende. Bruk den sammen med Fuji Green Bath Infuser tesil til badekaret fra The Body Shop, kr 79. Fuji Green Tea™ Bath Infuser er den perfekte partner til vår Fuji Green Tea™ Bath Tea. Fyll infuseren med vår bade-te, og la deg hengi til et rensende bad.

8. Gunpowder Green Tea fra Kusmi Tea, kr 239. Fås hos utvalgte livsstilsbutikker.

Les mer: [Grønn te til sushi]

9. Mojito kommer opprinnelig fra Cuba og er visstnok selveste Ernest Hemingway‘s favorittdrink.

10. Teanin kosttilskudd fra Solaray, kr 409 i helsekost og i nettbutikkTeanin er en aminosyre, en glutaminsyreanalog, som naturlig finnes i bladene til grønn te. Aminosyren teanin anbefales ved lettere former for stress og angst/uro. Virker lett beroligende og avslappende uten sløvende effekt.

Les mer: [Aminosyren Teanin]

11. Grønn te-ekstrakt fra Solaray, kr 199 i helsekost og i nettbutikkGrønn te er rik på polyfenoler og katekiner som er effektive antioksidanter. Stoffet virker beskyttende på nerveceller, kan virke hemmende på virus og bakterier, kan forbedre blodsukkerbalansen og kolesterolnivåer og er gunstig for å øke forbrenningen.

12. Grønn te-ekstrakt fra Nordicpower, kr 249. Dokumentert effekt på fettforbrenningen! Grønn te inneholder mange sterke antioksidanter som arbeider sammen for igjen å produsere hundrevis av antioksidanter.

Les mer: [Grønn te + sitron = sant (og sunt!)]

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.