Hjem   Om meg   Kontakt
2 laktosefrie melkedrikker uten sukker: Usøtet mandelmelk og kokosdrikk | Marianne de Bourg
23862
post-template-default,single,single-post,postid-23862,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

2 laktosefrie melkedrikker uten sukker: Usøtet mandelmelk og kokosdrikk

To nye naturlig laktosefrie produkter som er lettere fordøyelig for kroppen har funnet veien til matbutikken. De to nyhetene er 100 % plantebasert, naturlig laktose- og melkefrie, hvete- og glutenfrie – og uten tilsatt sukker.

Alpro mandeldrikk usøtet

Usøtet mandeldrikk Alpro almond unsweetened

Markedets første mandeldrikk uten tilsatt sukker, i dagligvarebutikker rundt om i landet.

Mandeldrikk har vært et populært produkt på markedet en stund allerede, og er fremdeles en stor trend både i Europa og USA. Nå lanserer Alpro, som den første på markedet, en usøtet mandeldrikk; Alpro Almond Unsweetened, for salg i dagligvarebutikkene.

Alpro Almond Unsweetened er i likhet med den originale mandeldrikken til Alpro, laget av lett ristede middelhavsmandler. Mandlene males og blandes med naturlig kildevann. Mandler har et naturlig innhold at vitamin E og en gunstig fettsyresammensetning med mye enumettet fett. I tillegg er drikken beriket med vitamin B2, B12 og kalsium.

Produktet er selvfølgelig 100 % plantebasert, naturlig laktose- og melkefritt, hvete- og glutenfritt og helt uten tilsatt sukker. Mandeldrikken inneholder kun 13 kcal per 100 ml.

Drikken har mange bruksområder. Den er ypperlig i smoothies, til frokostblandingen, i grøt, i kaffen eller rett og slett iskald fra et glass.

Alpro Coconut Original

Usøtet kokosdrikk Alpro original

Kokos er en veldig populær og trendy smak, og nå lanserer Alpro sin kokosdrikk på det norske markedet. Drikken er usøtet, har en frisk og eksotisk smak og er lett å like.

Med kun 40 kcal i et glass, og ikke noe tilsatt sukker, får du en tropisk vri på dagen.

Den er perfekt i smoothies, i iskaffe eller over frokostblanding med frisk frukt til. Kokosdrikken er et veldig sunt og godt alternativ, med kun 20 kcal/1oo ml.

Alpro Coconut Original er ikke tilsatt sukker, er naturlig laktosefri og har lite kalorier, kun 40 kcal i et glass (200 ml).

Alpro Almond Unsweetened får du hos medium store Meny-butikker og i de største Kiwibutikkene. Alpro Coconut Original får du hos Ultra, Centra og Jacobs og i de største Kiwibutikkene.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.