Hjem   Om meg   Kontakt
Blomstrende dekorasjon til festbordet. Av frukt og grønt! | Marianne de Bourg
23706
post-template-default,single,single-post,postid-23706,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Blomstrende dekorasjon til festbordet. Av frukt og grønt!

Lag en spiselig dekorasjon av tomat-, appelsin- og reddikblomster med agurkblader.

Overrask gjestene med en fargerik, festlig – og spiselig dekorasjon. En blomstrende dekorasjon laget av frukt og grønnsaker.

Spiselig dekorasjon på festbordet
 
Ingredienser
  • [Frukt og grønt]
  • Appelsin
  • Tomat
  • Agurk
  • Reddiker
  • Evt krydderurter
  • [Fra kjøkkenet]
  • Tannpirkere
  • Skarp kniv
  • Oasis
  • Skål
  • Sprayflaske
  • Kaldt vann
  • Papirhåndkle
Sånn gjør du
  1. Finn fram en skål som står støtt og oasis. Til å feste "blomstene" brukes tannpirkere.
  2. Reddikblomsten lager du ved å skjære dype snitt rundt hele reddiken - se bildet. Legg den i kaldt vann i noen minutter slik at den "springer ut".
  3. Skjær både store og små "blader" av skallet på en slangeagurk og fest disse til oasisen med tannpirkere.
  4. Skrell store tomater i et sammenhengende skall med en skarp kniv. Gjør det samme med appelsinen. Rull skallene sammen til roser og fest med tannpirkere til oasisen.
  5. Når reddikblomstene har "sprunget ut", festes også disse til oasisen med tannpirkere.
  6. Dusj dekorasjonen.
  7. Dekorasjonen kan lages ferdig i litt god tid og settes kjølig med vått papirhåndkle over, slik at den ikke tørker ut.
  8. Du kan gjerne bruke stilker av friske krydderurter til å tette hull i dekorasjonen.
  9. Bruk fantasien, og husk at øvelse gjør mester.

Lykke til!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.