Hjem   Om meg   Kontakt
BOKTIPS: Utemat, grillmat og mat på tur | Marianne de Bourg
21794
post-template-default,single,single-post,postid-21794,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

BOKTIPS: Utemat, grillmat og mat på tur

Grillmat og grilltilbehør, mat fra naturens spiskammer og mat på tur. Mat smaker best i friluft!

BOKTIPS-Utemat,-grillmat-og-mat-på-tur

BBQ – Glødende godt fra grillen

BOKTIPS-Utemat-01

Er du lei av pølser og har lyst til å prøve noe nytt og annerledes på grillen? BBQ byr på smaker fra Asia, via Midt-Østen og til Sør-Europa. Her står de gode smakene i sentrum, og resultatet er både spennende og fristende.

Forfatter: Cecilia Vikbladh
Forlag: Schibsted
Kr 299 hos Schibstedforlag.no

DET BESTE GRILLTILBEHØRET – Småmat, marinader, salater og litt søtt

BOKTIPS-Utemat-02

Endelig en kokebok som gir oss alternativer til maiskolber og potetsalat som tilbehør til sommerens grillfester! Her får du de beste oppskriftene til livet rundt grillen – alt fra marinader og rubber til salater, salsa, smør og søtsaker.

Forfatter: Lisa Lemke
Forlag: Cappelen Damm
Kr 299 hos Cappelendam.no

Utemat

BOKTIPS-Utemat-04

To erfarne friluftsmennesker deler sine erfaringer. Her får du 100 enkle oppskrifter på velsmakende og variert turmat for hele familien. Noen av matrettene trenger litt forberedelse hjemme, men det meste lages ute.

Forfatter: Cecilie Skog og Esben Johansen
Forlag: Gyldendal Fakta
Kr 305 hos Haugenbok.no

Mat på tur – Kunsten å imponere med et stormkjøkken

BOKTIPS-Utemat-05

Primitive kjøkkenforhold er ingen hindring for å servere fristende og god mat. Her får du tips og råd om hva du bør ha med deg i sekken og hvordan du skal gå frem for å imponere med et stormkjøkken.

Forfatter: Erling Kagge
Forlag: Kagge-Stenersen
Kr 299 hos Norli.no

Naturens spiskammer – Høst av naturens overflod

BOKTIPS-Utemat-06

Livet er vel aller best når man kan ta på seg turtøyet, finne fram spann og kurv for å sanke mat i naturen. Spiselige planter, urter, bær, frukt, røtter og sopp kan forvandles til de lekreste middagsretter, de mest leskende drikker, nydelig syltetøy, salater og supper.

Forfatter: Anette Eckmann
Forlag: Cappelen Damm
Kr 245 hos Ark.no

Fridas bålmat – (for sultne friluftsmager som liker å spise under åpen himmel)

BOKTIPS-Utemat-07

Fridas Bålmat er en hyllest til de enkle, men smakfulle matrettene man kan lage på et bål. Bålet fascinerer med sin sprakende lyd og duft av bålrøyk. Den lune bålvarmen gir økt matlyst og inspirerer til den gode samtalen.

Forfatter: Frida Østgård
Forlag: Østgård
Kr 200 hos Adlibris

Koke ute – Fire årstider i verdens største kjøkken

BOKTIPS-Utemat-08

Forfatteren har i denne boka samlet all sin kunnskap om matlaging utendørs. Boka er delt inn etter forskjellige temaer og sesonger, og har over 80 oppskrifter som kan forberedes hjemme og fullføres ute på tur.

Forfatter: Lars Barmen
Forlag: Kagge
Kr 349 hos Tanum.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.