Hjem   Om meg   Kontakt
Vårrengjøringen starter innenfra! | Marianne de Bourg
21279
post-template-default,single,single-post,postid-21279,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Vårrengjøringen starter innenfra!

Har du tenkt på at også hud og kropp kan ha godt av en vårrengjøring? 

Gi huden en vårfornyelse. Her er 10 tips til produkter som kan gi huden (og humøret!) et vårlig og velduftende løft.

 

SHOPPINGTIPS-Gule-skjønnhetstips-for-huden-nå-i-vår

  1. Dusjsåpen Citron, Honey & Coriander Bath & Shower gel fra Crabtree & Evelyn renser huden, gir skum i dusjen og bobler i badekaret. Uten mineralolje, parabener, ftalater eller propylenglykol. Fås blant annet kjøpt hos Eleven.no
  2. Fountain The Phyto-Collagene Molecule – et flytende kosttilskudd inneholder vannløselige næringsstoffer med høy biotilgjengelighet, slik at de raskt tas opp i kroppens celler. Supplerer hudens egen kollagenproduksjon.
  3. Pukka Lemon & Mandarin Tea er en herlig og forfriskende naturlig koffeinfri te, med sitroner fra Sicilia, mandariner, sammen med sitronverbena, sitronmelisse, nype, hibiskus og andre utvalgte urter. Fås bl.a. hos helseogkost.no
  4. BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil fra Estelle & Thild er en superolje, som bekjemper tidlige tegn på aldring og beskytter huden mod oxidative skader. Aldringsforebyggende Økologisk Certificeret. Fås hos Kicks.no
  5. L’OCCITANE Cedrat såpe for menn inneholder økologisk cedrat fra Korsika, som hydrerer, matter ned og gir energi til huden. Fås hos loccitane.no
  6. Vivian Grey Golden Diamond er en såpe med deilig frisk duft. Tørker ikke ut hendene. Dispenseren har et eksklusivt og spennende design. Fås hos Makestyle.no
  7. Shea cleansing oil fra L’OCCITANE fjerner denne renseoljen effektivt urenheter og sminke (inkludert vannfast sminke). Beriket med 5% nærende sheaolje, bevares hudens naturlige fuktighet og huden etterlates ren, myk og behagelig med en frisk og glødende hudtone. Fås hos loccitane.no
  8. EOS Lemon Drop leppepomade er en 100 % naturlig og økologisk lip balm. Smører leppene og gir en fin glans. EOS balmen lukter helt fantastisk og gir en følelse av velbehag. Fås hos makestyle.no
  9. L’OCCITANE Cedrat stickdeodorant for menn har en utpreget maskulin sitrusfrukt som dufter av frisk sitrus, men har også treaktige undertoner som gjør den så maskulin. Fås hos loccitane.no
  10. Rectractable bronzer brush – utrekkbar kost for påføring av pudder og / eller solpudder. Kommer med lokk, så den er perfekt i vesken / on-the-go. Kosten er laget av supermyke syntetiske fiber, og er 100 % dyrevennlig. Fås hos makestyle.no

«Livet er for kort til å være grått. Fyll deg selv og dine dager med farger.»

– Karsten Isachsen

– Foto: Produsentene – 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.