Hjem   Om meg   Kontakt
Slipp fargene løs, det er vår! | Marianne de Bourg
21149
post-template-default,single,single-post,postid-21149,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Slipp fargene løs, det er vår!

Vårfriske shoppingtips til sminkepungen og baderomshylla.

SHOPPING skjønnhet vår 2015

(klikk på bildet for større versjon)

1. Grace Cole The Boutique Bath & Shower Gel – Nectarine Blossom & Grapefruit 500ml. Fuktighetsgivende dusj såpe som rengjør huden skånsomt og etterlater den velduftende duften av nektarin blomst og pære. Fås kjøpt blant annet hos Blivakker.no

2. Voluspa Chestnut & Vetiver duftlys dufter av ristede kastanjer kombinert med jordnær, vetiver, eikemose og amber. Brennetid: 60 timer. Voluspa fås kjøpt i utvalgte livsstilsbutikker og på nett blant annet hos RoyalDesign.no

3. Eos medisinsk leppepomade som umiddelbart lindrer og gjenoppretter fuktighet med anti-bakteriell beskyttelse. Eos anti bac bidrar til å hindre bakteriesmitte på leppene og lindre symptomene på forkjølelsessår. Fullpakket med antioksidanter, sink, vitamin C og E, Shea smør og jojobaolje. For å ikke gi en medisinsk smak og lukt, er det tilført mandarin. Derfor er den ikke 100% økologisk, men 95% naturlig. Fås blant annet kjøpt hos Blivakker.no

4. Mango Body Mist. Med duft av eksotisk mango, lett og frisk. Brukes over hele kroppen. Inneholder mangoekstrakt. Spray den på etter badet eller dusjen. Frisk opp ved å påføre ekstra i løpet av dagen. Kjøpes hos The Body Shop.
5. Nesti Dante Bio Natura er vegtabilske såper som er laget med ingredienser av høy kvalitet fra miljøvennlige, fornybare plantasjer. Såpen er fri for sulfater, tensider, parabener, syntetiske oljer og mineraloljer. Det inneholder ingen allergener, EDTA og er veganvennlig uten animalske ingredienser..Fås blant annet kjøpt hos BliVakker.no
 .
6. Voluspa Yuzu duftlys dufter av solmodnet yuzu grapefrukt, delikat blandet med toskansk rose, bergknapp, lavendel og hvit jordbær. Voluspa Classic Maison Candle brenner i 100 luksuriøse timer. Voluspa fås kjøpt i utvalgte livsstilsbutikker og på nett blant annet hos RoyalDesign.no
.
7. Real Techniques Concealer Brush med skråkuttet børste gir presisjon til å kamuflere ujevnheter. Bruk den med en flytende kremconcealer eller foundation, med highlighter over kinnbena. Fås kjøpt hos blant annet NordicFeel.no
.
8. L’Occitane Shea Solidarity Balm er en aprikos-duftende, fuktighetsgivende balm, laget med 96% sheasmør – den ultimate skjønnhetsingrediens med flere bruksområder. Balmen, som er eksepsjonelt fuktighetsgivende og beskyttende, kan brukes på lepper, kropp og i hår. Den passer perfekt i håndvesken så du kan ha den med overalt. Med støtten fra L’Occitane Foundation blir 100% av overskuddet* av salget av denne balmen donert til organisasjoner som promoterer kvinners entreprenørskap. Fås kjøpt hos L’Occitane
.
9. Crabtree & Evelyn neglelakk er lett å påføre og holder lenge. Styrker også neglene. Crabtree & Evelyn ble grunnlagt i 1973 i Cambridge Massachusetts, og er et unikt merke som bygger på naturlige ingredienser. Fås kjøpt hos blant annet Coverbrands.no
.
10. Voluspa Chestnut & Vetiver duftpinner sprer duften av ristede kastanjer kombinert med jordnær, vetiver, eikemose og amber. Brennetid: 60 timer. Voluspa fås kjøpt i utvalgte livsstilsbutikker og på nett blant annet hos RoyalDesign.no
.
11. Maya Water Facial Mist av rent, norsk kildevann er proppfull av organiske antioxidanter. Et perfekt tilleggsprodukt over sminken som tilfører huden din fuktighet, samtidig som den hjelper med å bekjempe aldringstegn. Ha alltid en Maya Water i vesken, når huden blir uttørket av aircondition eller når du sitter forann Pc’en. Fås blant annet hos Makestyle.no
.
12. The Body Shop Mango Body Butter er en rik og kremet kroppskrem som tilfører 24 timers fuktighet til huden. Trekker raskt inn slik at den føles glatt og myk. Inneholder Community Fair Trade kakaosmør og dufter deilig av eksotisk mango. Fås hos The Body Shop og hos Blush.no
.
13. The Body Shop Vitamin C Daily Moisturiser er en dagkrem med SPF 30 som forbedrer hudens naturlige utstråling og gir glød, fuktighet og beskytter huden. Gjør at huden føles mykere og glattere. Inneholder SPF 30 for UVA- og UVB-beskyttelse. Fås hos The Body Shop og hos Blush.no
.
– Foto: Produsentene –  
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.