Hjem   Om meg   Kontakt
Farvel til mørke ringer | Marianne de Bourg
19668
post-template-default,single,single-post,postid-19668,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Farvel til mørke ringer

Huden under og omkring øynene er ekstra tynn og ømfintlig. Det er derfor ekstra viktig å gi den ekstra pleie og næring på vinteren. Bruk en god øyekrem både morgen og kveld som glatter ut linjer og holder øyeomgivelsene godt fuktet.

Her er 5 gode produkter for den sarte huden under øynene: (trykk for større bilde)

SKJØNNHET: Øyepleie

1. La Roche-Posay Hydraphase Intense Eye

Intensiv, målrettet fuktighetspleie takket være en kombinasjon av natrium-hyaluronat og glyserin, som glatter ut fine dehydreringslinjer. Effektiv virkning på poser under øynene og hovne øyelokk takket være en kombinasjon av drenerende koffein og beroligende termalsk kildevann fra La Roche-Posay, optimalisert ved hjelp av en unik påføringsmetode. 15 ml.
La Roche-Posay forhandles på apotek

2. Green People Line Eraser Lip & Eye Serum

Opplev ekte resultater med dette fler virkende og svært aktive leppe- og øyekonturserumet, basert på plantestamcelleteknologi. Beriket med 23 skjønnhetsvirkemidler for ett ungdommelig deg. Umiddelbar oppstrammende effekt innen 15 minutter etter påføring. Kraftfull, langsiktig effekt som reduserer dype rynker, økt fuktighet og elastisitet. Et must have-produkt for lepper og øyne. 10 ml.
Green People, forhandler nr: +47 950 94 510

3. Nilens Jord Eye Cream Vitamin E

Ekstremt pleiende og fuktbevarende øyekrem til daglig bruk. En eksklusiv øyekrem med pleiende E vitamin og naturlige oljer som arganolje, canolaolje og mandelolje. Disse oljene er kjendt for et høyt innhold av E vitamin og essensielle virkestoffer som styrker og pleier sarte øyenomgivelser. Få optimal virkning av øyekrem med Nilens jord Serum Multi Actives.
Inneholder ikke parfyme, parabener og nano. 15 ml.
Nilens Jord, forhandler nr: 33 13 95 10

4. VICHY LiftActiv eyes

Komplett og fornyende antirynkeøyekrem til kvinner 30+. Spesielt tilpasset den sensitive huden omkring øynene. Huden omkring øynene blir glattere og får mer glød. Rynkenes dybde og omfang reduseres. Inneholder Retinol+A, en ny generasjon Retinol med Adenosin for økt virkning og utglattende effekt. Uten parfyme. Flaske m/pumpe 15 ml.
Vichy forhandles på apoteket.

5. Beauté Pacifique Vitamin A eye creme pump

A-vitamin Metamorphique øyekrem. øyekrem med oppstrammende og kollagenoppbyggende
effekt. Reduserer og forebygger aldersforandringer og mørke ringer under øynene. Forsterker
hudens struktur på øyets ringmuskel. Bruk: Brukes annenhver kveld de første 7-14 dager for å tilvenne huden.

Beauté Pacifique forhandler nr: 33 18 74 00
15 ML, 329 kr veiledende.

– Foto: Produsentene – 

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.