Hjem   Om meg   Kontakt
Mojito med grønn te | Marianne de Bourg
19464
post-template-default,single,single-post,postid-19464,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Mojito med grønn te

Dette tror jeg jammen er den perfekte cocktail. En krysning mellom et høyt glass med ferskbrygget iste og en mojito.
Og på kjøpet – ekstra bonus av antioksidantrik grønn te.

HAPPY HOUR Oppskrift på Mojito med grønn te

Foto: Pukka

Mojito med grønn te og ruccola
 
Ingredienser
  • 1 ss ferskpresset limejuice
  • 4 store mynteblader, pluss til pynt
  • 4 babyblader av ruccola
  • 2 ts sukker eller bruk ditt favorittsøtningsmiddel
  • ½ kopp ferdigbrygget Pukka grønn te, akjølt
  • 3 cl hvit/ rom
  • Isbiter
  • 1 limebåt
Sånn gjør du
  1. Muddle eller skvis limejuicen, mynte, ruccola og sukker/sukkererstatning i et høyt glass til bladene knuses lett og smaken kommer frem.
  2. Ha i is til glasset er ca trekvart fullt og ha så i rom og grønn te.
  3. Rør godt og pynt med et mynteblad eller to, og en båt lime.

Næringsinnhold:

  • Kalorier: 110 g
  • Fett: 0,1 g
  • Protein: 0,5 g
  • Karbohydrater: 10,9 g
  • Fiber: 0,6 g

For en sukkerfri variant: (lavkarbo og lavkalori)

Bruk gjerne søtningsmiddel uten kalorier og karbohydrater, som Sukrin eller Stevia med peppermyntesmak, som gir ekstra god smak av mynte i tillegg – 4 dråper tilsvarer ca 1 teskje. Smak deg frem da for mye stevia gir kraftig smak.

Eller prøv disse variantene:

  1. Bitterstern Mojito
  2. Bringebærmojito
  3. Golden Mojito (med ingefærøl)
  4. Klassisk mojito
  5. Lakris- og bringebærmojito
  6. Norsk mojito med sitronmelisse og honning

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook.

– Kilde: Pukka  – 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.