Hjem   Om meg   Kontakt
Ansiktsolje til voksen hud | Marianne de Bourg
18165
post-template-default,single,single-post,postid-18165,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Ansiktsolje til voksen hud

Denne oljeblandingen inneholder de tre eteriske oljene Frankincense, Neroli og Palmarosa, som alle er spesielt gode for voksen hud, arr, rynker og strekkmerker.

Frankincense er en 100 % ren eterisk olje av olibanum, også kjent som virak, røkelse og frankincense. Frankincense virker lett beroligende og er en god meditasjonsolje som løfter sinnet. Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hud, arr og strekkmerker. Lindrende ved lette menstruasjonssmerter. Fin som parfyme.

Neroli er en 100 % ren eterisk olje av appelsinblomst i en 5 % blanding med fraksjonert kokosnøttolje. Neroli er en velduftende olje som kan anvendes spesielt ved stress og lett nedstemthet da den virker lett beroligende og oppløftende. Neroli er også en meget god olje for voksen hud, arr og strekkmerker. Kan anbefales fordøyelsesfremmende.

Palmarosa er en 100 % ren eterisk olje av gressarten palmarosa. Palmarosa er en velduftende olje som virker balanserende og utjevnende på fet og voksen hud, lett eksem, arr og strekkmerker. Palmarosa kan også virke fordøyelsesfremmende. Fin som parfyme.

DIY-Aromaterapi---oljeblanding-for-voksen-hud

Foto: Marianne de Bourg. Kilde/oppskrift: Aqua Oleum

Den fine flasken er fra et sett med 3 stk flasker fra IKEA som er fine til aromaterapi.

Ansiktsolje til voksen hud
 
Som baseolje til ansiktet anbefales aprikos, fersken, jojoba eller avokado, gjerne med litt nattlysolje i. Ansiktsblandinger smøres på rengjort hud, kan brukes både om dagen og om natten.
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • 25 ml baseolje f. eks. Jojoba (hudoppstrammende) eller aprikos
  • 30 dråper Neroli (5%)
  • 4 dråper Palmarosa
  • 2 dråper Frankincense
Sånn gjør du
  1. Bland oljene og ha dem gjerne over i en fin flaske.

HUSK: Alle eteriske oljer er sterkt konsentrerte og må behandles med forsiktighet. Alle eteriske oljer unntatt 
lavendel må blandes ut før de brukes på huden eller i badevannet. Om du ønsker å anvende andre oljer, les nøye om oljenes egenskaper.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.