Hjem   Om meg   Kontakt
Frostede røde epler | Marianne de Bourg
18126
post-template-default,single,single-post,postid-18126,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Frostede røde epler

Epler med sukker som ser ut som frost – se så lekkert!  Eplene er dekorative med litt grønt i en fin bolel i vinduet, men også fine som bordpynt. Enten langs midten av bordet på granbar eller plassert oppå en serviett på en asjett på hver kuvert. 

Frostede epler i bolle

Bolle med frostede epler fra Affari

Epler kan glaseres med sukkersirup, men denne metoden med eggehvite og sukker er mye enklere.

Frostede røde epler
 
Her kan man bruke Sukrin istedenfor vanlig hvitt sukker! Sunnere for tennene når eplene skal spises.
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • Ca 10 mørke røde epler (eller så mange som fyller en bolle)
  • 1-2 eggehviter, avhengig av mengden epler
  • Sukker eller Sukrin
  • En pensel
Sånn gjør du
  1. Visp eggehvitene lett i en bolle
  2. Pensle eplene med eggehviten
  3. Strø sukker eller Sukrin over eplene
  4. La dem tørke på en rist

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.