Hjem   Om meg   Kontakt
Adventsfat med lilla blomster | Marianne de Bourg
18076
post-template-default,single,single-post,postid-18076,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Adventsfat med lilla blomster

Tips og ideer hver dag fram til julaften: Dagens tips er to ulike adventsfat pyntet med friske blomster i nyanser av rosa og lilla. Juledekorasjpner og adventsstaker i ett!

JUL-Juledekorasjon-i-lilla-til-advent

Foto: Mester Grønn

I en rundt glasskål med kanter er det lagt først mose, deretter er friske hyacinter og roser satt oppi den fuktige mosen. Noen små kongler og fire hvite lys til slutt. Her kan du bruke de blomstene og fargene du liker best. Og gjerne noen julekuler eller annen julepynt innimellom. Enkelt og dekorativt!

JUL-Adventsfat-med-mose

Foto: Mester Grønn

JUL-Adventsfat-i-lilla

Foto: Mester Grønn

Et firkantet brett er enkelt å pynte. Fire kubbelys, to julekuler og blomster som pynter, mer skal det ikke til. Hvordan du lager kule av blomster finner du oppskrift på her.

Takk til Mester Grønn for kreative adventstips!

Pynter du til advent? Har du tips til adventsstake og adventspynt?

Om du likte denne artikkelen, er jeg takknemlig for at du deler den med venner og liker den på Facebook og andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.