Hjem   Om meg   Kontakt
Klær med innebygget refleks i mørket | Marianne de Bourg
17719
post-template-default,single,single-post,postid-17719,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Klær med innebygget refleks i mørket

Morild Norway er et norsk klesmerke som har funnet sin nisje i motebransjen; lysende klær. Alle produktene har innvevde reflekser som sikrer at du syns i mørket – uten at man legger merke til refleksene i dagslys.

Lue Skarv kr 499, poncho Alv kr 1199,  lue Draugen kr 499 og skjerf Fenris kr 799. 

Produktene til Morild Norway står for skandinavisk design og er av høy kvalitet – refleksen i seg selv er en bonus. Kolleksjonen består av luer, skjerf, poncho, vanter og sydvest til kvinner, menn og barn. Ullplaggende er laget av alpakka og lammeull i høy kvalitet.

Bak merket står to kvinnelige gründere. Lisa Østvedt Gustafsson og Siri Urdal Bakke var lei av at refleks var usexy og noe man sjelden husket å ta på seg. De så et behov for moteriktige klær i god kvalitet med innebygde refleksegenskaper

” For oss er det viktig å skape anvendelige og flotte plagg tilpasset skandinaviske årstider, og vi ønsker å gjøre det enkelt å anvende refleks. Våre norske vintre er lange og mørke, og refleks er viktig for å øke sikkerheten. Det betyr mye for oss å få folk som ellers ikke ville gå med refleks til å bli mer synlig,” forklarer Siri om deres forretningside.

Mer informasjon på Morild Norway

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.