Hjem   Om meg   Kontakt
Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i boligen her? | Marianne de Bourg
17457
post-template-default,single,single-post,postid-17457,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i boligen her?

Vi har nettopp flyttet og her er det mye som ikke er på stell. Imidlertid begynner vi å få dreisen på noen av rommene, så mye at jeg har rukket å bli glad i dem og synes de begynner å få sjel.

Så hvilket rom er foreløpig favoritten i vår nye bolig? Stuen? Kjøkkenet? Badet?

Jeg er som skrevet før ualminnelig glad i mat og kjøkkenet har lenge vært mitt favorittrom. Men jeg har også alltid vært veldig glad i soverommet vårt. Jeg er i grunnen veldig glad i alle aktiviteter som foregår i sengen.

INTERIØR-God-energi-hjemme-på-soverommet

Det vil si frokost på sengen, å bli servert kaffe på sengen, champagnefrokoster, dele et glass rødvin på sengen. For ikke å snakke om søvn! Jeg elsker å sove.

Hvis vi hadde hatt lamper på soverommet, kunne jeg vel også likt å lese på sengen, men det har vi altså ikke prioritert. På soverommet har vi kun levende lys og det synes jeg faktisk er veldig koselig. Vi har ikke klær på soverommet, så vi behøver altså ikke lete i skaper der. Ifølge søvneksperter bør soverommet kun brukes til søvn og sex. (Hvorfor bruke tiden på soverommet på å lese når man kan ha sex…?)

Prioriterer du soverommet? Rer du opp hver dag? Eller spiller det ikke så så stor rolle fordi det er et rede for dyp søvn i mørket og sex i et kaos av dyner og puter….?

Ha en god natt på ditt soverom!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.