Hjem   Om meg   Kontakt
Fountain | Marianne de Bourg
16778
post-template-default,single,single-post,postid-16778,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Fountain

Fountain er en ny serie kosttilskudd som fokuserer på å tilby vannløselige næringsstoffer med høy biotilgjengelighet, slik at de raskt tas opp i kroppens celler. Fountain tilbyr kosttilskudd som fremmer helse og skjønnhet.

Idéen er at disse kosttilskuddene skal kunne inntas lett – i flytende form. 

KOSTTILSKUDD-FOR-HUDEN-fountain_the_beauty_bottle

Fountain The Beauty Molecule er et kosttilskudd med vannløselig Resveratrol og vegansk hyaluronsyre. Dette er velkjente ingredienser fra skjønnhetsindustrien. Kun én teskje med The BeauTy Molecule hver dag hemmer hudens aldringsprosess og gir din hud mer elastisitet, glød og ungdommelighet.

Resveratrol:The Beauty Molecule har et svært høyt innhold av Resveratrol (40 mg/teskje), som blant annet finnes i skallet på røde druer. Studier har vist at Resveratrol har positiv effekt på kaloribegrensning, er en sterk antioksidant, virker betennelsesdempende og fremmer normal celledeling.

Vannløselig og biotilgjengelig:The Beauty Molecule inneholder nyheten vannløselig Resveratrol, som gir maksimal absorbering i kroppen.

Vegansk Hyaluronsyre: The Beauty Molecule inneholder vegansk Hyaluronsyre, som bidrar til å gi fuktighet til huden og som motvirker rynker og fine linjer.

The Beauty Molecule inneholder ikke kunstige fargestoffer eller smakstilsetninger. Passer for voksne kvinner og menn.

The Beauty Molecule koster kr 399 og fås kjøpt hos Sunkost, Coverbrands.no og BliVakker.no.

Bruk:

  • Ta en teskje (5 ml) om dagen, enten i ren form eller blandet med din favorittjuice/smoothie
  • Skal ikke blandes med meieriprodukter
  • Produktet er et supplement, og ikke en erstatning for vanlige hudpleieprodukter

Mer info: Fountain.com

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.