Hjem   Om meg   Kontakt
Iherb-tips: Atkinsbarer | Marianne de Bourg
16792
post-template-default,single,single-post,postid-16792,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Iherb-tips: Atkinsbarer

Slik sparer jeg over 4600 kroner i året på å kjøpe Atkins-barer på iHerb.

Atkins-barer koster kr 27,90 pr stk på Meny. På nettbutikken iHerb får du 7 barer for 200 kroner. For meg som spiser én bar hver dag blir det 200 kroner i uka – eller kr 800 i måneden. På iHerb fikk jeg alle disse Atkins-produktene for 200 kroner:

PÅ-BUDSJETT-Iherb-tips-Atkins

4 pakker med ulike barer, 5 i hver pakke = 20 barer. Bare disse skulle kostet 558 kroner. Og en pakke med Atkins-pasta i tillegg. Denne kostet 30 kroner.

I løpet av en måned sparer jeg altså ca kr 390 kroner. Det blir tilsammen over 4600 kroner pr år innspart. Heretter er det slutt på å kjøpe én og én bar i butikk…

Ta gjerne en titt på handlelisten på iHerb der alle disse produktene ligger med pris og omtale. Eller min handlekurv med 5 pakker á 5 stk Atkinsbarer.

Få $5 i rabatt på din første ordre ved å benytte min rabatt på iHerb

Nettbutikken har gitt meg en link hvor jeg kan gi rabatt til deg som er ny kunde hos iHerb. Koden er QRK026 og bruker du denne ved din første bestilling får du 5 dollar i avslag.

Jeg bestilte for under 200 kroner (30,4 doller i dagens valutakurs) for å unngå toll og mva – og syntes jeg fikk utrolig mye for pengene. Frakten er rimelig også – for inntil 1,8 kilo kommer frakten på  4 dollar (26,30 kroner i dagens valutakurs). Alle kunder får denne rabattkoden de kan gi videre, og som igjen gir deg noe rabatt for hver ny kunde som bruker denne.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.