Hjem   Om meg   Kontakt
[INTERIØR] Design for baking | Marianne de Bourg
16608
post-template-default,single,single-post,postid-16608,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[INTERIØR] Design for baking

Rosendahl har nå kommet med funksjonelt bakeutstyr i delikat design.

Grand Cru-serien utvides med røreboller og miksekanner med sklisikker bunn,
praktiske lokk og de velkjente rillene i hvit melamin.

Ny-bakeserie-Grand-Cru-Soft-fra-Rosendahl

Foto: Rosendahl

Grand Cru-bakebollen og miksekannen har alle et svakt buet, men solid grep som kommer godt med når det skal piskes og røres. Delene i serien har også en bred helletut som er praktisk når man skal helle og fordele kakedeig i porsjonsformer. Sist, men ikke minst, er alle produktene i serien utstyrt med silikonkant i bunnen, slik at boller og miksekanner holder seg i ro.

De nye Grand Cru-delene leveres i slagfast hvit melamin, og skålene finnes i størrelsene 0,6 og 3,5 liter. Den smale og høye kannen gjør det enkelt å piske uten at det spruter, den rommer 1,25 liter og er dermed perfekt til alt fra krem til tyntflytende kakedeig.

Det er også laget egne lokk til alle delene i serien. Dermed kan pannekakerøre, vispet krem, bringebær-coulis, dressing og dessert tilberedes i god tid før servering, og oppbevares kjølig uten å ta smak av det som ellers befinner seg i kjøleskapet.

Grand Cru-røreboller leveres i størrelsene 0,6 og 3,5 liter til hhv. 169 og 249 kr (veil.). Lokket til disse koster hhv. 49 og 59 kr (veil.). Grand Cru-miksekannen rommer 1,25 liter og koster 199 kr (veil.). Lokket til denne koster 49 kr (veil.).

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.