Hjem   Om meg   Kontakt
[HELSE] 24/7 - En teserie for hele døgnet | Marianne de Bourg
16267
post-template-default,single,single-post,postid-16267,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HELSE] 24/7 – En teserie for hele døgnet

Mitt lille kaffedetox-prosjekt som jeg hadde hatt i tankene lenge ble helt plutselig løst da jeg for en stund siden fikk en forespørsel om å teste fem ulike teer som skal virke oppkvikkende eller beroligende alt etter som når de tas på døgnet:

Te-for-hele-døgnet-0600

06.00 Start dagen

Morgenfrisk og blid. Friske epler, grønn mate, søte bjørnebær, nesle, appelsin og grapefrukt gjør noe med deg. Noe godt. Noe friskt. Noe smakfullt. Nyt morgenstunden.

BLACK CAT LUNSJ-TE Te-for-hele-døgnet-1130

11.30 Frukt-kick

Fruktig og forfriskende når du trenger noe leskende som passer sammen med en matbit. En koffeinfri frukt-te som er både søt og syrlig. En tunge-eksplosjon. Klar for ny giv.

Black Cat ettermiddagste Te-for-hele-døgnet-1523

15.23 Ny energi

Eple, nype, hibiscus, sitronsyre, bjørnebærblader, grønn mate, rooibush og ristet sikorirot. Smakstilsatt med appelsin og konsentrert appelsinjuice, smak av pasjonsfrukt.
Ny energi. Varm eller kald. Teen du drikker når du trenger å stresse ned og få en piff.

Black Cat kveldste: Te-for-hele-døgnet-1930

19.30 Ro ned

Dagen nærmer seg slutten. Det meste er unnagjort. En deilig koffeinfri fruktdrikk med kanel og mandel, den reneste eplekaken, senker pulsen. Naturlig smakssatt med Brittle (et godteri lagd av nøtter og sukker) og med kanel.

BLACK CAT  Kveldste: Te-for-hele-døgnet-22.

22.00 Sov godt

Når dagen er omme og sengen skal inntas. En deilig beroligende kopp med koffeinfri urte-te. Kamille, sitrongress,salvie, frisk sitrus og søt vanilje. Kryp sammen og nyt.

Denne fine og smarte teserien er fra Black Cat Kaffe og Tehus.

Dette forteller de om teene:

“Teserien med kvalitetste, urter og frukter er laget spesielt for deg som ønsker mer velvære i tilværelsen. Som ønsker balanse og harmoni. Som vil bli kvikket opp om morningen og roet ned om kvelden. Følg klokken. Navnet sier når den passer. Slik at du får den rytmen og energien du trenger – gjennom hele døgnet.”

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Da er det bare å sette igang med kaffedetox. For kaffedrikking på autopilot kan vel ikke være bra…?

Energisk dag ønskes fra
Marianne

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.