Hjem   Om meg   Kontakt
[HUD & HÅR] Anbefaling: Marina Miracles | Marianne de Bourg
16245
post-template-default,single,single-post,postid-16245,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HUD & HÅR] Anbefaling: Marina Miracles

Marina Miracle er en helt naturlig norsk hudpleieserie som inneholder oljer, urter, ekstrakter, vitaminer og antioksidanter som sammen utgjør det beste fra naturen. Produktene er helt naturlige og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Oljen i produktene blir ofte kalt for «mirakelolje», derfor heter de Marina Miracle.

Anbefaling-av-hudpleiemerke-Marina-Miracle

Å smøre olje på huden i stedet for en krem kan være uvant for mange. Men det du kanskje ikke viste, er at krem alltid består av en blanding av oljer og vannbaserte ekstrakter eller rent vann. I kremen blandes det inn kjemiske stoffer som holder olje og vann blandet og stabilt slik at kremen får en kremete konsistens, denne prossessen er kjent som emulifisering.

Det er oljene i ansiktskremer som inneholder mest næring. Det å bruke kun olje er like effektivt som å bruke en krem, og kan faktisk fungere enda bedre da huden også får tilført de aktive, næringsrike ingrediensene, som ofte blir borte i prossessen ved å lage en krem. Du kan lese mer her om hvorfor en ansiktsolje enkelt kan erstatte en ansiktskrem.

Produktene inneholder ikke noen former for emugulator og derfor må de alltid ristes før bruk!

Marina-Miracle-HerbalFaceOil-ansiktsolje

Foto: Marina Miracle

Om produktene:

♦ Helt naturlig

♦ Høy kvalitet og renhet

♦ Fri for kjemikalier

♦ Trygg hudpleie

♦ Virkningsfulle ingredienser

♦ Velvære

Dette sier Marina, grunnleggeren av Marina Miracle:

– Kjemikalier i hudpleie er skadelig og jeg har selv vært utsatt for de ubehagelige bivirkningene som fremkalles av dette. Selv har jeg atopisk eksem og slet mye med irritert hud og akne. Løsningen fant jeg i naturen og huden min ble frisk. Over tid perfeksjonerte jeg formelen og delte blandingen med venner og familie. De gode nyhetene spredte seg raskt og folk begynte å etterspørre ’’mirakeloljen’’, derfor heter vi i dag ’’Marina Miracle’’.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av virkningsfulle ingredienser av høy kvalitet. Alle ingrediensene er valgt ut med omhu. Kun det beste er godt nok og jeg ønsker å dele dette med deg i mine skjønnhetsprodukter. Jeg ønsker å bidra til en litt tryggere hverdag med nøye utvalgte ingredienser som er bra for huden din.

– Vanlig industri blander inn forskjellige ingredienser i sine produkter, mange kan være bra for deg, men mange kan også være direkte farlig for deg. Huden er kroppens største organ, ca 60% av det du smører på deg trekkes inn via huden og inn i blodbanen og kan påvirke kroppen din og helsen din.

De store merkenavnene har ikke mulighet til å produsere produktene sine like naturlige og rene. Dette er fordi deres produkter må ha en minimum holdbarhetsdato på 3 år. Det tar ofte over 1 år fra et produkt blir ferdig produsert til det står i butikkhylla. Derfor tilsettes det forskjellige kjemikalier for å øke holdbarhet.

– Vi lager våre produkter kontinuerlig. Alle produktene har en holdbarhet på minst 1 år hvis de blir oppbevart i romtemperatur og uten direkte sollys. Våre produkter er en ferskvare.

– Marina Miracle er 100% naturlig skjønnhetspleie laget i Norge for deg som verdsetter kvalitet og velvære.

Les mer om ingrediensene i Marina Miracle:

Marina Miracle sine produkter finner du på Marinamiracle.no og på facebook

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

[Mitt mål er å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, ikke testet på dyr, produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som ofte ikke kan oppfylles på en gang, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.]

Ha en naturlig skjønn dag,
Marianne

Likte du dette? Del gjerne på facebook.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.