Hjem   Om meg   Kontakt
[HELSE] Coahcing og tankefeltterapi - møt Mette | Marianne de Bourg
16028
post-template-default,single,single-post,postid-16028,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HELSE] Coahcing og tankefeltterapi – møt Mette

Følg med i denne serien hvor ulike alternative behandlere forteller om sine yrker. I dette intervjuet forteller Mette om jobben som tankefeltterapeut og coach.

Mette Rosseland er gift, har to tenåringsjenter og jobber med personlig utvikling som coach og tankefeltterapeut i Enjoy living og Strømsgodset Toppfotball.

Møt Mette!

Mette-Rosseland-coach-og-tankefeltterapeut

“Jeg har et mål om at flere skal forstå det rasjonelle i det irrasjonelle”

1. Hvordan og hvorfor ble du tankefeltterapeut?

– Jeg hadde selv gått svimmel i 10 år og fikk løst problemet ved hjelp av tankefeltterapi. Bestemte meg for at jeg ville gi andre samme mulighet og utdannet meg hos Mats Uldal International school of TFT i 2004.

2. Hvilke arbeidsoppgaver består jobben av?

– Enkeltmennesker som kommer for å få hjelp med følelsesmessig belastninger som angst, fobier, traumer, stress og depresjoner, blant annet. I Strømsgodset jobber jeg både med problemløsning og prestasjonfremming, kultur og målprosesser – både individuelt og i gruppe. Jeg tar også oppdrag for bedrifter og foreninger med verdi-og kulturprosesser, prestasjonforbedringer, veiledning og individuell oppfølging.

3. Hvorfor valgte du dette yrket?

– Har alltid vært interessert i psykologi og menneskers adferd og motivasjon. Har forstått at vi må tenke mer helhetlig for å kunne løse mer av menneskers utfordring og dette har jeg fått en mulighet til med de metodene jeg benytter.

4. Hva liker du best med jobben din?

– Å faktisk gi mennesker muligheten for mer livsglede og bedre livskvalitet. Klare å få ut et større potensiale hos enkeltmennesker og grupper. Bidra til at mennesker oppnår sine mål og drømmer. Det skaper lykkefølelse hos meg når noen jeg har jobbet med lykkes!

5. Hva er du best på?

– Få mennesker til å tenke annerledes, bli mer bevisste, holde fokus og bli trygge på seg selv. Jeg er en trygg støttespiller i den enkeltes endringsprosess. I jobben min er jeg god til å observere og lytte på alle nivåer og se hele menneske. Jeg ser fort helhet og sammenhenger og har kunnskap om effektive tiltak.

6. Hva er denne typen behandling aller mest effektiv mot?

– Irrasjonelle tanker og følelser. Alle former for frykt og traumer, men også for prestasjonsforbedring, bygge selvtillit og selvfølelse, fjerne begrensninger og stressmestring.

7. Hva slags sykdommer/diagnoser du brenner ekstra for?

– Angst og traumer. Jeg opplever at det er liten forståelse og kunnskap om hvordan dette påvirker oss, hvordan det styrer adferden vår og hvordan vi kan løse den irrasjonelle følelsen eller styrken i følelsen. Jeg har et mål om at flere skal forstå det rasjonelle i det irrasjonelle.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Tusen takk Mette, for reisen inn i en coadh og tankefeltterapeuts verden. (Du finner Mette her).

Mer alternativ behandling:

Har du postive erfaringer med coaching? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne og følg på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.