Hjem   Om meg   Kontakt
Uperfekt er helt perfekt | Marianne de Bourg
15998
post-template-default,single,single-post,postid-15998,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Uperfekt er helt perfekt

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt for å skape gode dager i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med og ta dagens utfordring!

Dagens utfordring eller mål:

DAGENS-UTFORDRING-Perfeksjonisme

Perfeksjonisme er ingen god egenskap. Jeg har lært meg i løpet av livet at 80 % er bra nok. Det er altså ikke så ofte jeg søker det perfekte. Noen ganger tar jeg meg imidlertid i å holde for lenge på med en jobb eller oppgave, pusse for mye på detaljer. Er ikke det også en form for perfeksjonisme?

I dag skal jeg holde fokus på å få ting gjort. Stoppe i tide. Søke det uperfekte.

Er du perfeksjonist?

Ønsker deg en uperfekt dag,
Marianne

Del gjerne på facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.