Hjem   Om meg   Kontakt
Utvikling. It's sexy. | Marianne de Bourg
15795
post-template-default,single,single-post,postid-15795,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Utvikling. It’s sexy.

Hei og velkommen til  DAGENS UTFORDRING hvor jeg forteller om mitt mål for dagen. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt for å skape gode dager i en hektisk hverdag. 

Bli gjerne med og ta dagens utfordring!

Dagens utfordring eller mål:

DAGENS-UTFORDRING-Utvikling

Foto: Milosz_G, Shutterstock

Forandring…vekst…og nye stier

Jeg er ganske fornøyd så lenge jeg utvikler meg. Det er trist å møte mennesker som er nøyaktig lik den personen de var for tjue år siden. Ikke bare er det trist, men veldig rart. De aller fleste blir jo heldigvis klokere med alderen.

I dag skal jeg tenke på hva jeg er blitt bedre på, og være stolt av det.

Ønsker deg en utviklende dag,
Marianne

Del gjerne på facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.