Hjem   Om meg   Kontakt
Citrosept Forte | Marianne de Bourg
15466
post-template-default,single,single-post,postid-15466,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Citrosept Forte

Nå lanseres Citrosept Forte – en kraftigere variant av Citrosept, som også er beriket med C-vitamin fra acerola, E-vitamin og selen. 

Kosthold-nyhet-Citrosept-Forte

Citrosept Forte kommer i kapselform, og doseringen er 1-2 kapsler per dag. Brukes når du kjenner høstforkjølelsen melde sin ankomst!

PS – Husk å konferere med lege før bruk dersom du bruker hjerte- eller blodtrykksmedisiner (dette gjelder både Citrosept dråper og Citrosept Forte).

Økologisk grapefruktkjerneekstrakt

Det begynte med den berømte oppdagelsen til kjernefysikeren Jacob Harich på 1960-tallet: han observerte at frøene til grapefrukten kunne ligge mange år i komposthaugen uten å råtne. Hva som er det aktive virkestoffet i frøene er fortsatt et mysterium, antagelig snakker vi om en synergi av mange ulike stoffer: fra svakt antiseptisk sitronsyre til vitamin C og ulike bioflavonoider.

Grapefruktkjerneekstrakt utvinnes fra frøene og den gule membranen i grapefrukt, men variasjonen blant produkter er stor. De aller fleste er produsert fra det som blir igjen etter kommersiell (ikke økologisk) pressing av grapefruktjuice, og ikke uvanlig inneholder de kun 33% grapefruktkjerneekstrakt samt kunstige konserveringsmidler.

Nye Citrosept inneholder hele 84% standardisert grapefruktkjerneekstrakt i en base av vegetabilsk glyserol og renset vann, og er ØKOLOGISK.

Kjennere av grapefruktkjerneekstrakt vil gjenkjenne produktets gode kvalitet på styrken og den karakteristiske smaken. Produktet er ikke “etsende” og kan trygt dryppes rett i halsen når du brygger på noe. Også gunstig å bruke forebyggende: 15 dråper i litt juice/vann, 1-3 ganger daglig.

Jakten på naturens eget immunforsvar

Naturen har en egen måte å bryte ned planter og dyr på slik at de alle til slutt blir resirkulert. “Renovasjonsvesenet” består av en hærskare av sopp, bakterier og parasitter, klare til dyst. Derfor har mange planter utviklet en naturlig motstandskraft for å sikre sin videre eksistens.

Man har funnet at noe av det kraftigste forsvaret finnes naturlig til stede i grapefruktfrøene. For at frøene skal rekke å spire, har de utviklet seg slik at de kan ligge flere år i jorden, uten å bli brutt ned.

Det var bare en tilfeldighet som gjorde at legen og hobbygartneren Jakob Harich fra Florida i 1980 oppdaget dette. Siden da har utallige tester ved universiteter og forskningsinstitusjoner verden over dokumentert grapefruktfrøenes utrolige motstandskraft.

Det sterkeste naturen har å by på

Ved å utvinne ekstrakten fra grapefruktkjernene og andre bestanddeler av  grapefrukten har det lykkes å ta frem noe av det sterkeste naturen har å by på. Bruksområdene er mange og kun kreativiteten setter begrensninger. Citrosept Grapefruktkjerneekstrakt har vært solgt i Norge siden 1995 og har siden da vært en solid bestselger.

Styrk immunforsvaret!

Grapefruktkjerneekstrakt styrker immunforsvaret.  I henhold til generisk forskning har bioflavonider (stoffer lokalisert i kjernen/frøene) immunstyrkende effekt. Ekstrakten kan tas på regelmessig basis som kosttilskudd, eller ta en immunstyrkende kur på 1 – 3 mnd. I begge tilfeller ta 10 – 20 dråper utblandet i et glass vann eller juice 1 – 2 ganger daglig, i forbindelse med eller utenom måltid. Grapefruktkjerneekstrakt har ypperlig synergisk effekt med C-vitamin, og kan derfor anbefales å ta sammen med Citrosept for å optimalisere den immunstyrkende effekten.

Vær klar når forkjølelsessesongen kommer!

Innta 30 dråper grapefruktkjerneekstrakt når du merker de første symptomene på forkjølelse. Gjenta hver halve eller hele time etter behov den første dagen. I de påfølgende tre dagene kan du innta 20-30 dråper tre ganger daglig, og fortsette med det så lenge forkjølelsen varer hvis den setter seg.  Øk samtidig inntaket av  C-vitamin, og ikke glem å gi kroppen ekstra hvile.

Forsiktighetstips:

Grapefruktjuice inneholder stoffer som kan blokkere enzymer som er involvert i nedbrytningen av en rekke forskjellige legemidler i kroppen (bl.a. blodtrykkssenkende medisiner og medisiner mot høyt kolesterol), slik at effekten/bieffekten av legemiddelet forsterkes. Hvorvidt, og i hvilken grad, dette gjelder grapefruktkjerneekstrakt vet man ikke. For å være på den tryggeste siden kan man derfor gå ut i fra at problemstillingen også gjelder grapefruktkjerneekstrakt, og ellers rådføre seg med sin lege. Det er ikke gjort sikkerhetsstudier i forhold til barn og graviditet.

  • Unngå kontakt med øynene.
  • Forsiktig med sitrusallergi.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.

BRUK/DOSERING

Citrosept kan kombineres med andre immunstyrkede middel, og benyttes forebyggende så vel som ved akutte problemer. Bland ut med ønsket mengde juice eller vann. Citrosept er helt uten smak, og kan ved akutte lidelser (halsonde, forkjølelse osv) også inntas ufortynnet.

Bland 10 – 30 dråper Citrosept i min. 1 dl juice/vann, 2 – 3 ganger daglig. Rør godt, drikk rett ned.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ha en sunn og frisk høst,
Marianne

Likte du dette? Del på Facebook! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.