Hjem   Om meg   Kontakt
Tømme hodet | Marianne de Bourg
14913
post-template-default,single,single-post,postid-14913,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Tømme hodet

Hei og velkommen til  [DAGENS UTFORDRING] hvor jeg forteller om dagens mål eller utfordring. Ta en titt på dagens utfordring, og bruk gjerne noen minutter på å reflektere over utfordringen med en kopp kaffe eller te. Gjerne uten avis og nett…

Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen og bli gjerne med på dagens utfordring.

DAGENS-UTFORDRING-Tømme-hodet

Foto: tomertu/Shutterstock

Dagens utfordring

I dag skal jeg stå opp en halvtime tidligere og bruke denne tiden til meg-tid. Jeg skal skrive mine ”Morning Pages”, som er å skrive alt som faller deg inn uten å tenke særlig over det og vurdere. La tankene flyte fritt og skriv dem ned. Bli overrasket over hva som kommer. Det er en vidunderlig måte å tømme hodet på og jeg har egentlig ambisjoner om å gjøre dette daglig…

Blir du med og tar utfordringen? Fortell under bloggposten!

Link gjerne til egne bloggposter om dine mål, utfordringer eller ønsker for dagen, uka, måneden eller året…om du har noen.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.

Likte du dette? Del på Facebook!

Du kan også følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.