Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Pannekake-lunsj og Fajitas-middag | Marianne de Bourg
14974
post-template-default,single,single-post,postid-14974,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Pannekake-lunsj og Fajitas-middag

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKFredag 22. august 2014

Sunn og sukkerfri pannekake uten mel har vært fast frokost i mange år, men det er lenge siden nå. Det var jammen supergodt og det frister til gjentakelse.

FROKOST

1 Atkins-bar + kaffe

LUNSJ

MIN-MATDAGBOK-Sunn-pannekake-med-kokosmel

Pannekake:

  • 2 øko-egg
  • Kokosmel
  • FiberFin
  • SukrinGold
  • Kardemomme
  • Vaniljepulver

Servert med et dryss med chiafrø og friske blåbær og SukrinGold most til syltetøy med stavmikser

MIDDAG

Tex Mex-aften som hos så mange andre.

MIN-MATDAGBOK-Fajitas-uten-lompe

Fajitas servert med salat istedenfor lompe. Med masse hjemmelaget guacamole!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

God middag fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.