Hjem   Om meg   Kontakt
Skogsbær-bonanza | Marianne de Bourg
14918
post-template-default,single,single-post,postid-14918,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Skogsbær-bonanza

Ta en tur i skogen på jakt etter blåbær og bjørnebær. Er du heldig finnes det fremdeles noe villbringebær også. Eller ta en tur i egen eller andres hage, om du får lov. Der er det sesong for kirsebær og solbær. 

Her er sesongens smakfulle og velduftende produkter med duft eller smak av bær:
SHOPPING-Bonanza-med-bær

Forhandlere:

Harney & SonsL’Occitane
 , Oliviers&Co
 og The Body Shop


Foto av bær fra Frukt.no

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ønsker deg en fantastisk fredag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Del på Facebook!

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.