Hjem   Om meg   Kontakt
Spise med intuisjon | Marianne de Bourg
14787
post-template-default,single,single-post,postid-14787,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Spise med intuisjon

Hvordan vil du at denne dagen skal være? Bestem deg for at dagen skal bli positiv. Bruk noen minutter på å reflektere over dagen med en kopp kaffe eller te. Uten avis og nett… 

Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen og bli gjerne med på dagens utfordring. 

DAGENS-UTFORDRING-Spise-med-intuisjon

Serviett/foto fra Bloomingville

Dagens utfordring

I dag skal jeg lytte ekstra til intuisjonen min hver gang jeg spiser. Har jeg lyst på smør? Honning? Valnøtter? Vil jeg ha varm middag full av proteiner og fett eller en lett, kalorifattig salat? Og – er jeg egentlig sulten nå?

[Mer om mat og intuisjon]

Blir du med og tar utfordringen?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
..
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.