Hjem   Om meg   Kontakt
Hurra for meg | Marianne de Bourg
14775
post-template-default,single,single-post,postid-14775,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hurra for meg

Hvordan vil du at denne dagen skal være? Bestem deg for at den skal bli positiv. Bruk noen minutter på å reflektere over dagen med en kopp kaffe eller te. Uten avis og nett…

Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen og bli gjerne med på dagens utfordring.

Dagens utfordring
DAGENS-UTFORDRING-Hurra-for-meg

Foto: House Doctor

I dag skal jeg gi meg selv en klapp på skulderen. Være stolt av meg selv.

Hva har gjort i dag som fortjener ros? Denne uka? Hva er bra med meg? Hva er jeg stolt av?

Hurra for meg!

Blir du med og tar utfordringen?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

2 Comments
 • ~SerendipityCat~

  16/08/2014 at 1:09 pm Reply

  Denne uken er jeg stolt av å ha gitt bonusdatteren gode ferieopplevelser. :-) Synes det er fint å minne seg selv på slikt.

  • Marianne

   16/08/2014 at 1:31 pm Reply

   Ja, nemlig! Så viktig, men så lett å glemme og gi seg selv skryt for sånt. Jeg tror vi har lett for å tenke at det er de store bragdene som fortjener skryt. En ny jobb for eksempel. Men det er jo ikke sånn livet er. Livet består av hverdager og små hverdagslige opplevelser. Og her er det mye å være stolt av. Bare vi leter.

   Så hva er jeg stolt av? Hmm…jeg har ennå ikke fått tenkt mye på dette i dag, og når jeg nå forsøke å gi et svar på det, er det jammen ikke så enkelt. :D Jo da, jeg har noe: Jeg er stolt av at jeg rer opp senga før vi forsvinner ut av huset, selv om ingen ser det. Jeg er stolt av at jeg orket å tråle diverse møbelbutikker i dag (vi skal flytte snart). Jeg er stolt av at jeg er i gang med treningen etter ferien. Jeg er stolt av at jeg er flink til å ta kosttilskuddene mine for tiden. Jo da, det er egentlig mye å være stolt av :0)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.