Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Kjøtt uten tilbehør | Marianne de Bourg
14799
post-template-default,single,single-post,postid-14799,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Kjøtt uten tilbehør

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKFredag 15. august 2014

torsdag begynte jeg på 5:2-dietten. Trening sto da på timeplanen, men med så lite mat i magen, ble det ikke noe av. I går derimot, spiste jeg noe mer og jeg orket spinning. Et tips er altså å ikke trene på fastedagene for deg som går på 5:2-dietten.

FROKOST

1 Atkins Hazelnut Crisp Bar (175 kcal / 3,1 g karbohydrater)

LUNSJ

2 brødskiver av lavkarbobrød med ost og kaviar. Sunt? Tja. Godt? Ja!

MIDDAG

 

MIN-MATDAGBOK-Kylling-med-verdens-beste-marinade

Grillede kyllingspyd med marinade av BBQ-saus, popcornkrydder, pommes frites-krydder m.m. 1 kilo kyllingbryst, 3 paprika, 1 løk. Uten tilbehør. Vi spiste opp alt! (3 personer) De er virkelig gode, disse kyllingspydene, du burde prøve dem mens det fremdeles er grillseseong [Her finner du oppskriften]

Rødvin i glasset: Ken Creek – vin med mindre histaminer

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ha en deilig lørdag,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.