Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Pasta. Basta. | Marianne de Bourg
14621
post-template-default,single,single-post,postid-14621,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Pasta. Basta.

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKMandag 11. august 2014

Restemat er digg! Jeg elsker “gratis mat” – det vil si fiks ferdig mat, særlig til hverdagslunsjen.

FROKOST

1 Atkins-bar + kaffe

LUNSJ

Falafel + raita + grønne linser (rester fra dagen før).

MIN-MATDAGBOK-Sunt-mellommåltid

1 knekkebrød fra Sigdal Bakeri med kaviar, som er min “guilty pleasure” og lett-Jarlsbergost, som er min andre “guilty pleasure”.

MIDDAG

MIN-MATDAGBOK-Dagens-middag-lavkarbopasta

Atkins lavkarbo-pasta med kjøttsaus, masse hvitløk, pinjekjerner, rød pesto, parmesan, masse frisk timian og masse god olivenolje; Finca la Torre, biodynamisk olivenolje fra Olivier’s & Co

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Hva er din guilty pleasure når det kommer til hverdagsmat?

Kaffe? Brød? Gulost…?

Smakfull matdag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.