Hjem   Om meg   Kontakt
[MIN MATDAGBOK] Bringebær-bonanza | Marianne de Bourg
14596
post-template-default,single,single-post,postid-14596,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MIN MATDAGBOK] Bringebær-bonanza

Min matdagbok er foreløpig en test på hvorvidt jeg kan gjennomføre å skrive dagbok over hva jeg spiser daglig. Det kan fort bli et prosjekt som er uoverkommelig, men helt klart en bonus dersom jeg klarer å gjennomføre. Jeg vil tro at jeg vil skjerpe meg og spise bedre/sunnere mat når den legges ut her. ..

MIN MATDAGBOKSøndag 10. august 2014

Friske bringebær og masse antioksidanter til frokost. Masse proteiner og fett til lunsj. Enkel vegetarisk middag av rester. Bra matvalg!

FROKOST

1 Atkins-bar + kaffe

+

Smoothie:

Laget av friske bringebær, havremelk, Acai-pulver, FiberFin, stevia med hasselnøttsmak, lecithin, Tart Cherry. Pynt: chiafrø, tørkede bringebær fra Just Berries og frisk bringebær.

Sunn-lunsj-med-bringebær

LUNSJ

Omelett med kalkunskinke, lett-Jarlsberg og Nutrional Yeast (næringsgjær).

MIDDAG

Falafel + raita + grønne linser (de to siste rester fra dagen før).

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

PS – Jeg har “god” rutine på å spise Atkins-barer til frokost eller før-frokost. Trenger noe superenkelt, det vil si fiks ferdig, og noe som smaker litt søtt til frokost. Noe som passer til kaffe… Tar gjerne i mot forslag!

Smakfull matdag ønskes fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori.
.
Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.