Hjem   Om meg   Kontakt
Lytte til følelsene | Marianne de Bourg
14425
post-template-default,single,single-post,postid-14425,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lytte til følelsene

Hvordan vil du at denne dagen skal være? Bruk noen minutter vekk fra avis eller nett hver morgen. Gjerne den tiden det tar å drikke en kopp kaffe eller te. Tenk over hva du vil at skal bli bra med denne dagen og bli gjerne med på dagens utfordring. 

Dagens utfordring

DAGENS-UTFORDRING-Hva-føler-jeg-nå

Foto: Rice.dk

Jeg tar sjelden tid til å særlig mye over hva jeg føler i hverdagen. I dag skal jeg lytte ekstra nøye til hva jeg føler. Er jeg sliten nå? Trenger jeg en pause? Hva føler jeg nå og hvorfor? Stoppe. Lytte. Stoppe. Lytte.

Blir du med og tar utfordringen?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Peace and love,

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

3 Comments
 • Sandra - There is hope!

  06/08/2014 at 9:42 pm Reply

  Jeg har lært at jeg er nødt til å gjøre dette hver dag. Det er blitt en livsviktig ting, og hvis jeg glemmer det i noen dager går jeg på en smell. Bra oppfordring :)

  • Marianne

   07/08/2014 at 12:52 pm Reply

   Da har du lært noe viktig! Jeg kan ofte reagere uten å skjønne hvilke følelser som skaper reaksjonen. Jeg kan for eksempel bli irritert eller sliten uten å tenke særlig over det. Og det er jo dumt.
   Takk for at du er på besøk og kommenterer! :0)

 • Marianne

  07/08/2014 at 7:13 pm Reply

  Jeg hentet fram denne utfordringen flere ganger i løpet av dagen, jeg husket på det og det var ikke så vanskelig å gå tak i følelsene. En nyttig utfordring som bør prøves!

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.