Hjem   Om meg   Kontakt
LØRDAGSGODT: Mini-jordbæterter | Marianne de Bourg
13966
post-template-default,single,single-post,postid-13966,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Mini-jordbæterter

Sommerlig jorbærkake i porsjonsformat! Disse er ikke bare fantastisk vakre, men selvfølelig sunne også. Jordbær må nytes mens de ennå er å få tak i friske!

Sunn-oppskrift-på-mini-jordbærterte

Foto: Sana Bona

Mini-jordbærterter
 
Oppskrift: Kake/dessert
Type: Raw food
Porsjoner: 4
Ingredienser
  • Bunn
  • 2 dl macadamianøtter
  • 4 dadler
  • 1 dl rå kokosmasse
  • 2 ss agave nektar
  • 1 klype Himalayasalt
  • ¼ ts ekte vaniljepulver
  • Jordbærkrem
  • 3 dl frosne eller friske jordbær
  • 1 dl cashewnøtter
  • 2 ss presset sitron
  • 3 ss agave nektar
  • 1 ss chiafrø
  • 1 ss kokosolje, smeltet
  • Friske jordbær til pynt.
Sånn gjør du
  1. Bunnen: Mal macadamianøttene i en blender. Tilsett deretter resten av ingrediensene og bland til en deig. Deigen fordeles og trykkes ned i fire stykker kakeformer (7 cm i diameter).
  2. Bunnen settes i fryseren mens du lager kremen.
  3. Kremen: Bland alle ingrediensene til jordbærkremen i en blender. La stå 15 minutter så chiafrøene sveller.
  4. Rett for servering, løsne forsiktig paiskallene fra formene og legg på serveringsfat. Fordel jordbærkremen i paiskallene og pynt med friske jordbær.
  5. Kaken bør spises så snart som mulig.

Tusen takk til lån av herlig oppskrift fra Sana Bona.

Håper det fristet!

– Marianne

 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.