Hjem   Om meg   Kontakt
Ny aromaterapiserie fra L'Occitane | Marianne de Bourg
12876
post-template-default,single,single-post,postid-12876,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ny aromaterapiserie fra L’Occitane

Hva sies om produkter som øker energien når du trenger det, og virker beroligende dette er hva vi har behov for. Det har jeg sansen for! Mer energi på dagtid og bedre søvn om natten sier jeg ikke nei takk til. 

Påvirkningen duft kan ha på humør og sinnsstemning, var grunnlaget for lanseringen av L’Occitanes Aromachologie serie i 1976. Disse prinsippene har siden blitt beriket gjennom ny forskning og nye tester, og nå relanseres serien.

De mørkebrune glasskrukkene og plastflaskene som er delvis resirkulert og helt gjenvinnbare, kan minne om krukker fra et gammelt apotek. Dette er ikke tilfeldig, for de nye produktene skal gjenspeile L’Occitanes aller første krukke som ble laget i 1976.

L’OCCITANE Aromachologie består av to linjer med kroppspleieprodukter: Relaxing (avslappende) og Revitalizing (oppkvikkende). Så langt det er mulig, er produktene laget av naturlige ingredienser, og de kombinerer fordelene fra aktive planteingredienser med 100% naturlige aromaer som har en oppkvikkende eller beroligende effekt.

RELAXING – FOR TOTAL AVSLAPNING PÅ SENGEKANTEN

LOccitane_Relaxing-pillow-mist
Relaxing Pillow Mist 100ml, kr 199.  Den beste oppskriften til en god nattesøvn er en beroligende atmosfære på soverommet. Spray over sengetøyet før du legger deg, og la den fylle luften med en behagelig duft. Det er på tide å sove…

LOccitane_Relaxing-massage-body-oil

Relaxing Massage Body Oil 100ml, 249,- Massèr over huden for å frigjøre de velduftende molekylene. Kroppen vil slappe av, stress forsvinner og huden kjennes satengaktig. Sov godt…

LOccitane_Relaxing-perfumed-sachets

Relaxing Perfumed Sachets 2x25g, 159,- Plasseres på nattbordet eller i nærheten av puta. Stoffposene er fylt med tørket lavendel blandet med perler som er parfymert med eteriske oljer. God natt…

TIL BADET

LOccitane_Relaxing-bath-salts
Relaxing Bath Salts 300g, kr 239. Dryss en eller to sjenerøse skjeer av badesaltet i vannet, og ta et langt og beroligende bad før du legger deg.

LOccitane_Relaxing-body-cream

Relaxing Body Cream 200ml, 339,- Kroppskremen kombinerer søt mandelolje med fem eteriske oljer for fullstendig avslapning.

LOccitane_Relaxing-shower-gel

Relaxing Shower Gel 250ml, 169,- Ro ned etter jobb! En behagelig dusjgelé som har beroligende virkning.

LOccitane_Relaxing-essential-oil-blend

Relaxing Essential Oil Blend 10ml, 179,-Ta godt vare på denne lille flasken og bruk den som du ønsker! Enten med noen dråper i badevannet eller bland med andre produkter for maksimal avslapning.

REVITALIZING
for mer energi

FOR OPPFRISKNING Vi trenger ofte en liten boost for å lade opp kropp og sinn. L’Occitane har utviklet en revitaliserende linje med en 100% naturlig duft og vitenskapelig bevist energigivende effekt ved å kombinere fem eteriske oljer fra Middelhavet.

Nyhet-aromaterapi-deodorant

Revitalizing Roll-on 10ml, 169,- Påføres på nakken eller nedre del av rygg. Den utrolig stimulerende og friske følelsen kommer nesten umiddelbart.

LOccitane_Revitalizing-body-scrub

Revitalizing Body Scrub 200g, 349,- Sukkerkrystaller, revitaliserende eteriske oljer og sitronskall er kombinert i denne kroppsskrubben, som fjerner døde hudceller samtidig som den gir en forfriskende følelse.

LOccitane_Revitalizing-shower-gel

Revitalizing Shower Gel 250ml, 169,- Perfekt på morgenen! En deilig skumbase og forfriskende eteriske oljer revitaliserer kroppen og gir en energigivende boost.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Jeg har ikke prøvd disse selv, men er glad for nye aromaterapiprodukter på markedet. Oppkvikkende dusjgele står definitivt på ønskelista. Stoffposer med lavende for en god natts søvn også!

Hva ønsker du deg av den oppfriskende eller avslappende serien? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Da håper jeg alle lesere får en fabelaktig fin fredag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.